Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
15 ratings
3.5
Obsequium
10.0% Belgian Strong Ale

Reviews with text or photo

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
8 days ago
3.6
Sarvista härkää, tai no poroa tällä kertaa. Mutta ei mennä kuitenkaan uutehommiin, eihän? Lasiin kaatuu vuorokauden sisällä kolmas espanjalainen olut ja täysin erilainen kuin kaksi aiempaa. Olut on rusehtavan tumma, beige vaahto käy lasissa just niin ettei kuvaaja pysy perässä. Tuoksu on hieman kirpeä ja marjaisa. Ohhoh, ekasta huikasta vastaan astelee sellainen salmiakin, lakritsan ja vadelman trio, että melkein heikottaa. Oluen prosentit eivät heikota, en tajua miten kymmenen pinnaa katoaa näin hyvin taustalle. Hieman myös lämmetessä leipämäisyyttä ja marjaisuutta havaittavissa. Aika jännä olut, kerrassaan massasta erottuva.

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
1 month ago
3.8
Vadelmilla ryyditettyä tummaa belgiolutta espanjalaiselta panimolta, eli kansainvälinen meininki. Olutkin on varsin juotavaa sorttia. Vaahto katoaa belgityyliin melko nopeasti ja lasiin jää tummanruskea sameahko juoma. Tuoksu on kirpeä, maitohappoa ja hieman vadelmaa. Maussa tuntuu vadelma, hieman framboisen tyyliin, mutta myös karamellinen mallas. Jälkimaku on aluksi marjaisa mutta jonkin verran humalointia tulee myös esiin lopussa. Suuhun jää lämmittävä fiilis vaikka alkoholi ei muuten juomassa kummemmin tunnu.

Post author: oipaT
oipaT
@ Piwne Mosty
9 months ago
3.5
Korkista voi laskea vuosikasvun. Etiketissä väsyneen näköisiä vaeltajia. Beige suurikuplainen vaahto katoaa nopeasti. Jäljelle jää syvän tummanruskea juoma. Lakritsia sisu-pastillilla säväytettynä tulee ensiksi mieleen. Seuraavalla kulauksella ensivaikutelma ei karise pois. Eli tämä arvio oli sitten tässä.

Post author: V1lle
V1lle
@ Piwne Mosty
9 months ago
2.0
Sameanruskeana lasiin. Ei juurikaan vaahtoa. Maku oudon teennäisen marjaisa. Nyt ei iske makuhermoon

Post author: Kuksaho
Kuksaho
@ Piwne Mosty
10 months ago
4.3
Ohramallas olut. Ruskean samea, nyt lähes vaahdoton. Hyvä tuoksuinen kuin makuinen vadelma nousee voimakkaasti esiin. Ei kuitenkaan liian makea. Menisi alku drinkistä pikkujouluissa. Yllätyksellinen yksisilmäinen. Ehdoton suositus.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
11 months ago
3.0
Kuohkea 1 sormen paksuinen vaahto sameassa ruskeassa, sakeassa ja suun pintoja peittävässä oluessa. Vadelmaa….Vadelmaa….ja vadelmaa niin maussa kuin tuoksussakin yksipuolisen rajusti. Siinäpä se oleellinen. Marjamainen.

Post author: Toby T
Toby T
@ Bière Et Chopes
3 years ago
4.0
Goût framboise, pas de sucre. Un arrière goût ressemblant à du vin rouge, vraiment excellent

Post author: Walch
Walch
4 years ago
4.5
Belgian Dark Strong ale de chez Naparbier, couleur marron claire. Au nez, alcool, fruits rouges macerés et framboises. En bouche, l'attaque est sur les fruits macerés et l'alcool, rétro sur la framboise. Finale sur une légère amertume fruitée. Attention bière puissante (10°) avec l'alcool qui est bien présent.

Post author: Sébastien S
Sébastien S
4 years ago
3.5
Goûteuse caramélisée

Post author: Call Me Kiki
Call Me Kiki
@ La Cave à Flo
4 years ago
3.5
C'est étonnant. On dirait une strong au goût d'alcool avec un côté kriek... Mais du coup le côté sucré atténue le goût alcoolisé du produit comme si les côtes négatifs de ces deux catégories s'annulaient l'un et l'autre. Ça se combine plutôt bien. Après, reste à aimer le style