Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
18 ratings
3.9
Exploding Rainbows
7.0% India Pale Ale

Reviews with text or photo

Post author: Jonas
Jonas
1 year ago
4.0
Der FrüchteRegenbogen ist explodiert. Aroma nach dem öffnen: Frucht Antrunk: Frucht Abgang: Frucht und leichte Bitternote. Dabei zergeht es sämig, feinperlig auf der Zunge. Es dominieren Mango, Maracuja, ein wenig Pfirsich und leichte Citrusfrucht-Säure.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Panema
3 years ago
4.0
Todella kevyt maltaisuus ja katkerohumalaa ei käytännössä yhtään. Ananasta paljon, appelsiinia ja aavistus greippiä. Erittäin kevyt ja maistuva olut, josta löytyy volttejakin kohtuullisesti.

Post author: Tolski
Tolski
4 years ago
3.4
Olut vaahtoaa todella eläväisesti yli 4 sentin verran. Vaahto on todella kuohkeaa, eikä heti häviä. Olut on väriltään kultaista ja hieman sameaa. Olut tuoksuu raikkaalle hedelmille mm. greipille ja ananakselle. Olut maistuu miedosti maltaalle ja humalalle. Jälkimaku on pehmeän greippinen ja ananaksinen. Olut olisi loistava lisä lämpimälle kesäterassille. Erittäin raikasta. Humala pitoisuus saisi olla hieman korkeampi.

Post author: Jalaski
Jalaski
4 years ago
5.0
MITÄ!? Saksalaista, josta Pisswasser on yhtä kaukana kuin minä Berliinistä. Hedelmähumalahunajakatkeropommi varsinkin kun olen nollannut makusoluni suomalaisilla bulkkituotteilla.

Post author: Cangelberg
Cangelberg
@ Boxbeers.com
4 years ago
4.5
Oluttahan tämäkin on vaan ei ole yhtä hetelmällistä ku edellinen. Hyvää. Helvetin hyvää. Edit 1: Chilikastike taas vahvasti mukana tuhoamassa makuhermoja. Edit 2: Pint please on siitä hyvä, että voi tarkistaa mitä on aikeisemmin juonut. Vaan en tällä kertaa tiennyt mitä olin aikaisemmin juonut.

Post author: Juuso A
Juuso A
4 years ago
4.5
Sameaa hedelmämehua tämäkin herkku. Persikkaa ja ananasta ainaki puskee läpi. Ananaksesta tuli hassu meemi mieleen. Siit lisäpisteitä vielä.

Post author: Cangelberg
Cangelberg
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
4 years ago
4.0
Jäi hieman litteäkxsi. Tuoksu pelastaa.

Post author: Gavin G
Gavin G
@ Champion Bottles & Taps
4 years ago
4.5
Wow! Very nice indeed. Has a nice opaque look and good mouth feel and aroma. Hop-forward taste with a mellow bitterness.