Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
13 ratings
3.9
Northern Powerhouse Brew Series 007
7.2% Imperial IPA / Double IPA
India Pale Ale

Reviews with text or photo

Post author: Merchan
Merchan
@ Cervecería Boulevard
4 years ago
4.3

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.0
Nyt on mehukkaan näköistä olutta. Keltaista ja utuista. Vaahtoa nousi parin sormen verran. Se ei säilynyt kovinkaan pitkään, eikä pitsin muodostuskaan ollut kummoista. Tuoksussa on sitrusta, humalaa ja trooppista hedelmää. Suutuntumaltaan olut on keskitäyteläinen ja suussa hennosti poreilevan hiilihappoinen. Maku on trooppishedelmäinen, sitruksinen, havuinen ja yrttisen humalainen. Pihkaisen havuinen ja trooppishedelmäinen jälkimaku omaa suuta jonkin verran kuivaavan vaikutuksen.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.2
Vajaa 5kk päiväykseen, ehkä kuukausi sitten tölkitetty. Kevyt valkea vaahto. Erittäin sameaa mehuisan vaalean keltaista ipaa. Nätti väri. 😍 Tuoksu on kirpeän happaman sitruunainen ja limeinen, tuoreen yrttisen ruohoinen ja kevyen kukkainen, runsaan makeahkon ja happamahkon pehmeän mehuisan trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, mangoa, persikkaa) ja kevyen vehnäisen ohramaltainen. Lämmetessä hapan sitrus voimistuu. Maku on runsaan happaman kuivaavan sitruksinen ja greippinen, runsaan pehmeän mehuisan makeahkon trooppisen hedelmäinen (mangoa, appelsiinia, ananasta, persikkaa), kepeän havuinen, yrttinen ja ruohoinen sekä kepeän paahtoleipäisen maltainen. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on kuivahko, yrttinen, happaman mehuisa. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ----------------------------- Northern Monkin ja Wylamin collab-ipa. Hyvin mehuisa ja happamahko neipa, johon humalapellettiä tulee myös mukaan. Tuntuu prosenttia vahvemmalta ja dipamaiselta. Happamuutta ja kitkeryyttä olisi voinut olla vähän vähemmän tähän kokonaisuuteen, niin oltaisiin saatu pehmeämpi kokonaisuus. Nyt varsinkin lämmetessä kuivattaa suuta ja pitkään. No, kuitenkin erittäin hyvä ipa. 4,2.

Post author: Lee L
Lee L
@ Beer Temple
4 years ago
5.0
Another amazing drink. Cloudy yellow colour. Fruity with a hoppy taste. Easy to drink and it's 7.2%.

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.0
Olipas taas kerrassaan hyvä IPA.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
4.5
Kohta säbäjengin kesärientoja, joten aloitellaan päivä omalla takapihalla Mikkelleriltä viikolla saapuneella ipalla. Wylamin ja Northern Monkin yhteistuotos, joka on ilmeisen tuore sillä Powerhouse-sarja vasta juuri julkaistiin. Lasiin kaatuu kunnollinen ”milkshake”. En ole näin syvän sameaan ipaan törmännyt lähiaikoina, jos koskaan. Nätti keltainen väri ja toooodella sameaa. Tuoksu on puhtaan hedelmäinen. Mango ja ananas selvästi päällimmäisenä ja karamellista melonisuutta alla. Suutuntuma on kermaisen pehmeä. Makua hallitsee tuoreet hedelmät: mango ja ananas myös etupäässä. Hentoista sitruunaa sekä vähäistä greippisyyttä. Liukuu todella nätisti sitruksisen havuisiin katkeroihin. Todella hieno olut ja täysin verrattavissa parhaisiin amerikan itärannikon serkkuihinsa. 4,6.

Post author: Philmyglass
Philmyglass
4 years ago
4.5
Another great collab between Wylam and Northern Monk. Tropical fruits and citrus on a base of sweet malts delivered on a smooth cereal amplified wave to the tastebuds. Class

Post author: Markthegasman
Markthegasman
@ Mark The Gasman
4 years ago
4.0

Post author: Gavin G
Gavin G
@ Champion Bottles & Taps
4 years ago
5.0
7th one down and this time it’s a straight-forward IPA in collaboration with the guys at Northern Monk. It’s very well made and has the look, aroma and feel of quality. It’s a very no frills IPA in terms of there isn’t a fruit added or a flavour pressed upon it. Just good old beery goodness in spades. Lovely hop flavours with a great mellow bitterness! Superb.

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Tilt Craft Beer
4 years ago
4.0