Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
4 ratings
A Quick One
5.7% New England IPA / Hazy IPA

Reviews with text or photo

Post author: Christopher T
Christopher T
@ The Beer Stop
4 years ago
4.0
A hazy ipa packed with citra and mosaic hops and and citrus fruits it’s aroma is similar to orangeade the taste is fizzy fruity and hoppy it’s good but glad I didn’t pay full £s for it !

Post author: Grey
Grey
4 years ago
3.5
OLUT: A Quick One PANIMO: Fuerst Wiacek OLUTTYYPPI: NEIPA MAA: Saksa VAHVUUS: 5,7% VÄRI (EBC): Ananaksenkeltainen (-) KATKEROT (EBU/IBU): 40.0 TUOKSU: Raikas ja herkullinen. Pehmeää ananasta, hennon sitruksinen, passiohedelmäinen. VAAHTO: Vahva, neljän sormen mittainen, kuohkea ja kermainen. GREY'S VIEW Maussa toisintuu hienosti tuoksussa olleet elementit, eli ananaskärkinen, erittäin mehukas NEIPA, jossa myös humalakatkerot kertovat olemassaolostaan. Lime jää surullisesti vain statistin rooliin tai ainakaan itse en sitä huomaa. Suutuntu on muutoinkin NEIPAksi raikas, joten ihan siinä rajalla kulkee. MUUTA MAINITTAVAA: Saksalaisen kiertolaispanimon kädenjälkeä tässä. Mainio olut, mukava nautiskella pitkän matkanteon jälkeen.

Post author: Jirka
Jirka
@ Boxbeers.com
4 years ago
1.5
Tuoksussa ananasta, kukkaisuutta, hieman marjaisuutta ja ehkä mangoa. Runko on 5.7% vahvuudella oluen paras puoli. Täyteläinen ja runsas. Maussa Mosaic tuntuu dominoivan. Tässä käytetty Citraa ja Mosaicia. Maku ei ole kovinkaan tuoreen oloista. En tarkoita välttämättä itse oluen ikää, vaan jotenkin tunkkaista menoa. Ananasta, kukkaniittyä, kevyttä mustikkaa, ja kaukaista mangoa. Pientä tiskinpesuainetta ja jotain rasvaisuutta, jota olen havainnut viime aikoina heikoissa Ipoissa paljon. Todella häiritseviä makuja. Ei tästä kovin hyvää saa. Itse en muutenkaan lukeudu Mosaicin suurimmaksi ystäväksi, mutta on tässä paljon muutakin mätää kuin omat epämieltymykset useimpia Mosaic Ipoja kojtaan5. Taitaa kaatua viemäriin mielummin kuin kurkkuun.