Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Gyroscope 8.5%, Vibrant Forest Brewery, England
17 arviota
3.5
Gyroscope
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Clément R
Clément R
@ V and B Villabé
1 month ago
Gyroscope, England
3.2
Une imperial IPA rosbeef. Robe orange propre au genre, nez assez puissant et acidulé. Au goût, franche amertume, du fruit amer et résineux. Costaud en fin de dégustation.

Post author: Cloé M
Cloé M
5 years ago
3.0

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Left Field Beer
5 years ago
Gyroscope, England
4.1
PE 23.12.19. Kunnolla tuhdin hedelmäinen, havuinen ja miedon karamellinen. Tukeva mutta samalla pehmeä runko. Katkeroa on mukana suht hyvin. Oikein maukas DIPA.

Post author: Jampe
Jampe
5 years ago
4.0

Post author: Torstinaattori -
Torstinaattori -
@ Moe's bar
6 years ago
Gyroscope, England
4.5
Tulin syksyisen kävelyn päätteeksi Moe'siin oluelle. Paikka on ollut jo auki hyvän tovin, mutta en koskaan saanut aikaiseksi lähteä katsomaan paikkaa. Nyt oli hyvä tilanne ja nyt sen käytän. Haaveilen syksyisen oluen perään. Jotain tummaa, lämmittävää.. Alan skannaamaan tiskin takana avautuvaa olutkaappia ja silmään osuu edukseen erottuva etiketti täynnä värejä ja erikoisia muotoja. Etiketin perusteella on ennenkin löytynyt hyviä oluita, miksi ei nytkin? Lasiin asettuu sakeaa ja kultaista tupla ipaa. Vaahto on hento, mutta pysyy pitkään lasissa. Maku on ipalle ominainen; puraisee kuin 9-voltin paristo kielen päästä. Tätä seuraa hedelmien tuoma pehmeys. Ensimmäisenä tulee mieleen lapsuuden tuttifrutti karkit. Hetkeksi unohdan että kyseessä on todellakin 8.5% olut. Havahdun tähän huomatessani ajatukseni karkaavan tästä maailmasta. Maailmasta joka pyörii. Pyörii kuin gyroskooppi pitäen tasapainon kaikesta heilumisesta huolimatta.

Post author: Pejk B
Pejk B
@ Moe's bar
6 years ago
4.3

Post author: Paul G
Paul G
6 years ago
4.0
Nice but disappointing compared to my last beer. Good hops and alcohol adds a good strength without being over powering. Possibly a bit dry for me.

Post author: Olli N
Olli N
@ BrewDog Helsinki
6 years ago
3.0
Samea, eipä juuri vaahtoa. Hiukan makua kaipaisi alkoholin lisäksi.

Post author: Casper L
Casper L
@ BrewDog Helsinki
6 years ago
4.0

Post author: veltto62
veltto62
6 years ago
4.0
😋😋👌