Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
59 ratings
3.9
Creeping Shadows
7.2% India Pale Ale

Reviews with text or photo

Post author: Segens
Segens
1 year ago
4.3
Mega ūü•į

Post author: Walch
Walch
3 years ago
4.4
IPA de chez Frau Gruber, couleur orange. Au nez, mangue et des notes vertes. En bouche, l'attaque est fruitée et épaisse, rétro fruitée. Finale sur une belle amertume toute en longueur.

Post author: Joffrey
Joffrey
3 years ago
3.0
Bière assez épaisse en bouche, peu d'amertume. Bonne mais ne reflète pas une IPA

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
3.7
Parasta ennen 11.5.2019. Todella paksun näköistä. Tuoksu on hyvä, hedelmäinen ja raikas. Maku alkaa hyvä ja herkullisen hedelmäisenä, greippistä mangomehua. Maku taittuu kuitenkin puolivälissä kuivan katkeroiseksi. Ja loppumaku on kitkerän sitruunainen ja hennon katkeroinen. Oispa tuo alkumaku kantanut loppuun asti niin ois ollut todella hyvä. Näitä tälläisiä on aika paljon tarjolla, tämä ei tuo mitään uutta pöytään. Ihan hyvä tyylinsä edustaja katkeroisemmasta päästä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
4 years ago
3.8
Mun ensimmäinen Rouva Gruber on väriltään samean keltainen ja tuoksultaan erittäin kirpeän sitrushedelmäinen ja humalainen. Ei mullistava IPA-mehu, mutta vaikuttaa ihan tuoreelta. Luultavasti 11.12.18. tai 11.01.19., eli noin 1-2kk sitten tölkitetty. Oli miten oli, parasta ennen on 11.05.19. Maussa huomaa (happaman kitkerän) sitruksisuuden, mutta on tässä trooppisista fiilistä myös - oikeastaan aika vähän. Tämän takia Creeping Shadows ikävä kyllä hukkuu massaan. Laadukas, mehuisa New England, mutta makujen puolesta hieman tylsä tapaus. 3.8/5.

Post author: Rennradler
Rennradler
4 years ago
4.5
Schoko pur

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
4 years ago
3.7
Joulukuun puolivälissä tölkitettyä IPAa Saksanmaalta. Odotettavissa on todella mehuisa ja paksu New England- tyyppinen humalamehu. Lasiin kaatuukin todella paksu ja mehuisan sameaa olutta. Olut on kirkkaan keltaista ja pinnalle nousee reilu sormen korkea pienikuplainen vaahto. Tuoksussa on hurma määrä humalaa, raikasta greippiä ja sitruksia eri muodoissa. Aavistus mangososetta ja kuivaa katkeroa. Nyt on paksua! Suutuntuma on kuin tuorepuristetulla mehulla. Makupuolella raikas greippi, sitruuna ja mango pallottelevat kevyesti. Happoja ei ole, ja se boostaa mehuisuutta vielä entisestään. Jotenkin runko vaan jää aavistuksen kevyeksi, ja hyvä alkumaku loppuu kuin seinään. Jotenkin tulee mieleen, että olisi vähän säästelty humalaa. Kokonaisuutena kuitenkin raikas ja oikein juotava New England IPA. Ei tosin erotu massasta oikein mitenkään. 3,7 tähteä.

Post author: Skeboo
Skeboo
@ La Cave à Bières Béziers
4 years ago
4.0
IPA tr√®s opaque, houblonn√©e et plate. Beaucoup de mati√®re... On dirait une DDH ūüė≤ Un peu d√©√ßu car un d√©p√īt retombait r√©guli√®rement en cours de d√©gustation...

Post author: Pegaso
Pegaso
@ Brew Wild Pizza Bar
4 years ago
3.0

Post author: Hadrien
Hadrien
@ La Cave a Bières Béziers
4 years ago
4.0