Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
18 ratings
3.6
Pleasures & Treasures
5.5% India Pale Ale

Reviews with text or photo

Post author: veltto62
veltto62
4 years ago
4.0
ūüćļ‚úĆūüėÉ

Post author: Morm
Morm
4 years ago
4.5
Couleur jaune tr√®s p√Ęle. Tr√®s bon go√Ľt d' agrume qui reste bien en bouche

Post author: Pispalan Panimo
Pispalan Panimo
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
4.0
Nyt on mielenkiintoinen IPA. Tasapainoinen kokonaisuus jossa päätähtenä hieno amerikkalainen humalointi. Makumaailma muistuttaa pitkälti NEIPAA.

Post author: pepsii
pepsii
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
3.5
Päiväys 19.9.2018, joten tuoreimmat päivät lienee menneet ohi. Vaalean keltainen, samea ja hiivahippusia jäi lasin pohjalle. Sormen leveä valkoinen vaahto kävi pinnalla. Tuoksu on todella mieto ja sitrusvoittoinen; sitruunaa, limettiä, mandariinia, appelsiinia. Maku on varsin raikas ja sitrusvoittoinen sekin. Sitruunaa, limettiä, mandariinia. Aavistus ananasta. Jälkimaussa kevyen kevyt puraisu greippiä. Suutuntuma on kevyenlainen ja semihiilihappoinen. Kylmänä helteellä tosi hyvä, raikas janojuoma.

Post author: Cazes T
Cazes T
@ La Cave a Bières Béziers
4 years ago
4.0
Découverte de Berlin cette fois ! La pleasure and treasures, de la brasserie berlinoise fuerst wiacek une ipa dry hoppe au simcoe et amarillo, une robe orange trouble, c’est fruité et houblonné , en bouche le retour de simcoe sur le palais est intéressant en amertume légère astringence enfin de bouche le fruit est présent mais c’est clairement pas lui qui domine vraiment sympa quand on aime l’amertume du houblon

Post author: HKIred
HKIred
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
2.5

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
3.5
Samean ja vaalean keltaista sessio ipaa, parin sormen paksuisella höttöisellä vaahdolla. Tuoksussa pääasiassa sitrusta: mandariinia, lime ja sitruuna. Hieman persikkaa ja ananasta taustalla yhdessä maltaisuuden kanssa. Miedohko tuoksu. Suussa olut on melko kevyt ja raskas kuivahumalointi tekee suutuntumasta vähän liian rapsakan. Maussa limeä, mandariinia, humalapellettiä, ruohoa, mallasta, kevyesti ananasta sekä greipin kuorta.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
3.5
Lontoon tuliaisia. Saksalaisen Fuerst Wiacek -panimon tuotos. En ole tältä panimolta ennen tainnutkaan maistella mitään. Simcoe ja Amarillo tässä humalina. Lasiin kaatuu kullankeltainen ja melko samea olut suht reippaalla valkoisella vaahdolla. Tuoksu on kepeän sitrushedelmäinen. Mandariinia, limeä ja kepeästi ananasta. Kevyt, mutta samalla todella raikas tuoksu. Maku on myös raikas. Prosentteja tässä on 5,5% joten aikalailla pale alen puolelle menee vaikka purkin kyljessä ipaksi sanotaan. Maussa raikasta appelsiinisuutta/mandariinisuutta, kepeää sitruksisuutta, vähän persikkaa ja kevyttä kukkaisuutta. Katkeroita tässä ei juuri ole ja ne vähäisetkin ovat makeahkon havuisia. Makumaailma on tosi puhdas. Monesti tällaiset makupaletiltaan liian kepeät oluet eivät ihan itselle iske, mutta poikkeuksiakin on ja tässä taas yksi. Raikas ja puhtaan hedelmäinen meno ja meininki takaa hyvän olutnautinnon kuumaan helteeseen. Oikein hyvä, ihan siinä ja siinä etten pyöristä ylös neloseen.