Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
11 ratings
3.2
Critical+
4.2% Session IPA

Reviews with text or photo

Post author: Wee P
Wee P
4 years ago
3.1
No niin...pisteet erilaisuudesta. Maku jäi itseasiassa hieman hämärän peittoon, että miltäköhän tämä lopulta maistuikaan. Avainsanoja hapokkuus, kirpeys/katkeruus, pihka ja terva, yrtit ja rypäleet...Erikoinen sekoitelma, yksi riitti mainiosti.

Post author: Winzard
Winzard
4 years ago
3.0
Baskimaan session IPA:a, joka on jakanut mielipiteet kovasti. Lasiin kaatuu kullankeltaista ja lähes läpinäkyvää olutta. Melkein parin sormen korkea vaahto nousee pinnalle, mutta laskee nopeasti. Tuoksu on raikkaan trooppishedelmäinen. Greippiä, sitruunaa ja mangoa. Maku on sangen erikoinen. Mukana on toki hedelmää reilusti, ja katkeroitakin on jälkimaussa. Keskellä on mukana paljon havuja ja pihkaa, jotka johtuvat oluessa olevista terpeeniöljyistä. Jokainen voi googlettaa itse mitä ne ovat, mutta aavistuksen erikoinen sivumaku oluessa on. Oikein mukavan makuinen session IPA, joka kaipaa hieman lisää potkua. 3,2 tähteä.

Post author: pepsii
pepsii
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
2.5
Session IPAa Baskimaalta. Kullankeltainen ja kirkas olut ja vaahtoa tuli varmaan neljän sormen verran. Nopeasti kyllä laski ja jätti epämääräistä pitsiä sinne tänne. Flunssaa tuppaa olemaan, etten saa tuoksusta muuta kiinni kuin mintun, sitruksen ja yrtin/ruohon/pilven. Kummallinen yhdistelmä, tai varsinkin toi minttu ja yrtti. Suutuntuma on kevyt ja rapsakan hiilihappoinen. Maku on jotenkin omituinen, vähän kuin home maistuisi. On todella yrttinen ja pihkainen, mikä johtuu lisätyistä terpiineistä. Vähän on pakollisia sitruksia ja greippiä. Aika omituinen, ei ihan valtavirran IPA. Tulee mieleen joku yskänlääke ja tai joku yrttinen terveysjuoma.

Post author: Monni
Monni
@ Oluthuone Kuikka
4 years ago
4.5

Post author: Tombarasso
Tombarasso
4 years ago
4.0
Helsingin Pien kaupasta suosittelivat tätä ja ei nyt ihan ojaan ajanut myyjän vinkki. Rapea, hapokas, terävä. Greippiä ja humalaa yhdistettynä kevyeen pihkaisuuteen. Vahva pitkä jälkimaku, joka korostaa tämän oluen laatua. Tosi hyvää.

Post author: Pispalan Panimo
Pispalan Panimo
@ Pien Iso Omena (SULJETTU)
4 years ago
3.0
Sopivan maltainen ja hyvin humaloitu IPA. Maussa erityisesti korostuu pihkaisuus, mikä ei yllätä tölkin kyljen perusteella. Mielenkiintoinen tuulahdus vaikka ei aivan hitti.

Post author: Tuukka P
Tuukka P
4 years ago
3.0
Viime viikon SOPP Shopista tarttui mukaan Espanjalaista tosikriittistä Sessio IPAa. Kevyttä, kuten odottaa sopiikin, sitrusta, ananasta, pikkuisen katkeroakin lopussa. Aika simppeli hellejuoma, ajaa asiansa.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Suuret oluet, pienet panimot, Helsinki 2018
4 years ago
3.5
Samean keltaista sessio ipaa, höttöisellä valkoisella vaahdolla. Tuoksu on erikoinen! Jännää piparminttuisuutta, simaisuutta/glögiä, energiajuomaa.. nyt en saa tästä oikein kiinni, että mitä tässä on. Erikoista, mutta oikeastaan aika mukavaa. Ruohoa (pilveä), sitrusta sekä mallasta. Piti hetki tutkia tölkkiä ja huomasin, että tätä on maustettu terpeeneillä (öljyjä joita on paljon mm. Pihkassa, kannabiskasveissa ym. kasveissa). Tölkkissäkin melko psykedeellinen design. No palataan olueeseen. Suussa melko kuohuvaa, kevyttä ja ehkä jopa vetistä. Mutta tässä lämmössä menee hyvin! Maussa samaa energiajuomaisuutta, pihkaa, ruohoa, glögiä, sitruunaa, kevyesti rapsakkaa maltaisuutta, hieman kukkaisuutta sekä greipin kuorta. Melko jännä tekele. Tämän tuoksua ja makua on melko hankala kuvailla. Ihan kiva, erilainen kesäolut!