Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
29 ratings
3.6
Montseny NEIPA
5.5% New England IPA / Hazy IPA

Reviews with text or photo

Post author: SombreBombardier
SombreBombardier
1 month ago
4.5
Neipa Espagnole bien amer aux notes citronnées comme on pourrait l'attendre.. avec aussi un peu de mangue ! De toute manière quand la robe est comme ça, ça ne peut être que du bon ! Je me suis bien régalé !

Post author: Dani
Dani
6 months ago
4.0

Post author: Arthur P
Arthur P
@ Beer Mosaic
3 years ago
3.5
Une bonne odeur de mangue. En bouche c’est plutôt agrume, pas mal.

Post author: Jake S
Jake S
@ K-Citymarket Oulu Kaakkuri
4 years ago
3.0
Äkkiseltään en osaa sanoa, että miten tämä Neipa eroaa perus Ipasta 🤔 Maultaan aika mieto, kevyen kirpeä ja kohtuudella humaloitu kokonaisuus. On sitä tullut huonompaakin Espanjalaista olutta tullut nautittua.

Post author: Hujapasa
Hujapasa
4 years ago
2.1
Keltaisen oranssi, isokuplainen voimakas vaahto. Tuoksusta tulee mieleen mummon käynyt viinimarjamehu. Maistuu makealle ja happamalle. Kevyesti hiivaa, paljon happoa, kuiva jälkimaku. Ei ole minun olutta tämä.

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
3.1
Maitokauppaneipa. Näyttääkin jo neipalta, joka selviää kaiken vaahdon laskeuduttua. Tuoksu on melko katkeroinen, hieman tunkkainen ja saippuainen, myös kevyen hedelmäinen. Maku on "hyvähkö". On hedelmää ja katkeroa, kevyt. Myös ihan selvästi maistuu vanhalle. Tölkistä ei löydy päiväystä, mutta ihan selvästi on lähellä loppuaan. Tuoreena varmasti oikein hyvä.

Post author: Pegaso
Pegaso
@ El Tirador. Toledo
4 years ago
2.8

Post author: Suikki Pallerson
Suikki Pallerson
@ K-Citymarket Oulu Kaakkuri
4 years ago
3.0
Aika jännä ja tunkkainen juttu! Humaloitu melko reippaalla otteella joka ei itelle ehkä oo *se* juttu just nyt. Mutta, eiköhän tää tule tirvottua, koska suomalaiset ei heitä oluita hukkaan.

Post author: Minna T
Minna T
@ K-Citymarket Oulu Kaakkuri
4 years ago
3.1
Ihan kiva NEIPA, mutta vähän vetinen

Post author: Juuso A
Juuso A
4 years ago
3.5
Jopa etäisesti neipamaista kauppavahvuista neipaa 🧐 pesee mm. Viereisessä laarissa olleella haze oddityllä pehmeää ja hedelmäistä lattiaa. Oiva perustuote 👌🏼