Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
11 ratings
4.0
Jekyll & Hyde
9.8% Imperial Porter
Double Stout Porter.

Reviews with text or photo

Post author: Raphaël M
Raphaël M
4 years ago
5.0
Magnifique Porter.

Post author: Adam S
Adam S
@ Morrisons
4 years ago
5.0
Supreme porter. One of the greats

Post author: Grey
Grey
@ radbeer.com
4 years ago
4.0
Nyt on odotukset korkealla. Erittäin hienot panimot tehneet yhteistyötä tässä. Mutta katsotaanpas. . . OLUT: Jekyll & Hyde PANIMO: Wylam / De Molen OLUTTYYPPI: Imperial Porter MAA: Englanti / Hollanti VAHVUUS: 9,8% VÄRI (EBC): Punertavanmusta (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kaakaota, paahdettua viljaa, sikaria, syvää mustaa. VAAHTO: Olematon. GREY'S VIEW Hauska tämä ensipuraisu. Tuollainen runsaan paahdettu maltainen, tupakkakasvinen, hennon lakritsinen, nokinen ja siis runsas portter. . .ja aivan kuin nuo maut olisi sidottu jonkin ilmapallon sisään kunnes se nautitaan. Hämmentävää. Erilaista ehdottomasti ja mauiltaan hieno. Tämä on myös suodattamaton olut, mikä tuntuu hieman matkan edetessä. Keskivaihetta ei oikeastaan ole tässä. On vain tuo runsas alku ja sitten runsas päätös, jossa tupakkakasvi, kaakaopapuisuus, korvennettu kermaisuus ja aivan hennot (kuiva)humalat työskentelevät pitkän jälkiliu-un eteen paljon. Nesteyttävän, kaakaoinen loppumaku. MUUTA MAINITTAVAA: Jekyll & Hyde. Ehdottomasti nimensä veroinen olut. Ei niin synkkä kuin odotin vaikka eihän tämä se aurinkoisinkaan valinta ole. Erilainen ja toimii.

Post author: Adam S
Adam S
@ Bottle and bean
4 years ago
5.0
Beautiful rich dark ale with deep dark chocolate taste that lingers throughout.

Post author: Philmyglass
Philmyglass
@ The Golden Smog
4 years ago
4.0
Collab with De molen. Very good strong stout, luxurious with earthy smokiness, burnt caramel and bitter chocolate. Alcohol is disguised well. Delicious!

Post author: Markthegasman
Markthegasman
@ Small Bar
4 years ago
4.5

Post author: Gavin G
Gavin G
@ Rehill's Of Jesmond
4 years ago
4.5
Again not normally my thing. Smell of slightly roasted coffee and taste is of chocolate and vanilla with a lightly toasted follow through. Smooth as silk also.