Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
52 ratings
3.6
Dreamlining
4.2% American Pale Ale

Reviews with text or photo

Post author: Tombarasso
Tombarasso
4 years ago
3.5
Hieman hapan, todella samea ja kevyen sitruksinen. Jälkimaussa pientä makeutta. Vähän kuin mehua joisi. Hyvää.

Post author: Mika
Mika
4 years ago
3.5
3,75, öbaut. Kepeä alkoiltaan eli oikein passeli ja muikea arki-iltaan 🍺

Post author: Jamie K
Jamie K
@ The BeerHive
4 years ago
3.0
This is a good solid Pale Ale, and is very tasty. Has a lovely deep orange cloudy appearance. Nice fruity aroma, a smooth lightly fruity first taste, a pleasant underlying light bitterness. This has all the elements I enjoy in an Ale, just toned down a bit to make an easy to drink ale. Not my favourite of the Garage Brewery but a satisfying drink which I shall have again!

Post author: Klang
Klang
4 years ago
4.0
Another low abv neipa. Brewed in Barcelona. Truly tasty, absolutely recommendable.

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
3.2
Garagelta viime aikoina maisteltuna muutama huippubisse joten mielenkiinnolla tähän. Tölkitetty 21.8.18. Järjettömän paksun näköistä tavaraa. Tuoksu on kypsän hedelmäistä ja katkeroista. Maku on heti alkuun todella katkeroista. Kunnon hop burnia, sen verran, että takaisin pyrkii 😝. Katkerot sivuun niin jää vähän vetinen hedelmäisyys. Aika erikoinen näille prosenteille. Melko yllättävän tukeva pale ale, en ollut laisinkaan varautunut tähän. Ei oikein uppoa tämä.

Post author: Matthieu H
Matthieu H
4 years ago
4.0
Bière de dégustation

Post author: Grey
Grey
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
3.5
OLUT: Dreamlining PANIMO: Garage Beer CO. OLUTTYYPPI: APA MAA: Espanja VAHVUUS: 4,2% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Sitruksinen. Täyteläisen hedelmäinen; ananasta, mangoa, appelsiinia ja papaijaa. VAAHTO: Vaalea ja nopea. GREY'S VIEW Runsas kuohuinen kärki. Sitrukset; greippi, verigreippi pääasiassa, ottavat paljon alaa. Verigreippi jatkaa matkaansa nenään asti ja kuivattaa osaltaan melko paljon. Kepeä-Puolitukeva runko on hyvin runsas humaloitu. Lähes siihen asti, että itse maut jäävät jalkoihin. Itse olisin kipannut laariin enemmän maltaita, mutta ehkä tämäkin toimii. Makuina toistuvat kuitenkin sitruuna, greippi, ananaksenkuori ja kaura. Päätös on kuiva ja hieman terävä. Post Scriptum: Antaa lämmetä hetken niin sitten se avautuu enemmän. MUUTA MAINITTAVAA: Äkkijyrkkä APA. Ei välttämättä 1.APAksi suositeltava.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
3.0
Lyhyesti: nätti olut, mutta valitettavasti ei erityisesti säväytä. Tuoksu fresh ja sessioipamainen, mutta suutuntuma ja maku jäävät molemmat aikalailla vajaiksi. Ruokajuomana ihan jees, mutta ei missään nimessä parasta Garagea. Hieman mitäänsanomaton ja kummallisesti hop burnia kevyistä prosenteista huolimatta.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.2
7,5 viikkoa tölkityksestä. Kevyt nopeasti katoava valkea vaahto. Samean mehuisan tummemman keltainen pale ale. Tuoksu on runsaahkon makean mehuisan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, mandariinia), kevyen yrttinen ja kevyen greippimehuinen sekä kevyen kauraisen ohramaltainen. Maku on runsaahkon happaman suht kuivan greippimehuinen, kepeän yrttisen humalainen, makeahkon mehuisan trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, mandariinia), kepeän pehmeän makeahkon kaurainen ja ohrainen. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on kepeän happamahkon sitrushedelmäinen ja vaalean ohrainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ----------- Ihan kiva sessiovahvuinen pale ale. Runko toimii, mut liian terävä hapan greippimehuisuus alkaa tökkiä loppua kohden. Makeaa hedelmäisyyttä tai mallasta ei ole riittävästi pehmentämään tätä. Katkeroa on reilummin esillä kevyistä prosenteista johtuen.

Post author: Beer Hunter
Beer Hunter
4 years ago
3.5