Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
41 ratings
3.5
Imperial Black
7.5% Imperial / Double Black IPA
BIPA.

Reviews with text or photo

Post author: Adamdfrench
Adamdfrench
@ Frenchies Craft Beer Emporium
2 years ago
4.0
Tasty dark IPA. Little bit of a smokey flavour. Perfect for when you are in a once in a lifetime (hopefully) Pandemic. The strength reminds you that you are still alive despite your own government’s incompetence. Good beer

Post author: Paul "beardy" Butler
Paul "beardy" Butler
@ Taphouse
3 years ago
4.0
It's a bit hoppy!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2019
3 years ago
4.0
TCBW 2019 Greippiä, lakritsaa, paahdetta, suklaata, kahvia, havua. Kuivattava. Mukava bipa.

Post author: Nick L
Nick L
4 years ago
4.0
Very nice. Strong tasting IPA with a smoky aftertaste.

Post author: Paul G
Paul G
4 years ago
4.5
Really nice. All the great qualities of a strong IPA, combined with the flavours of smokey chocolate of a porter.

Post author: Simon  M
Simon M
4 years ago
3.8
Sweet tasting a hint of liquorice not to rich and malty enjoyable

Post author: Grey
Grey
@ Buxton Brewery
4 years ago
3.5
OLUT: Imperial Black PANIMO: Buxton Brewery OLUTTYYPPI: BIPA MAA: Englanti VAHVUUS: 7,5% VÄRI (EBC): Kolanmusta (~70.0) KATKEROT (EBU/IBU): 82.0 TUOKSU: Hedelmäinen, kevyen paahtoviljainen. VAAHTO: Hennon paahdettu, ronskin oloinen, kolmen sormen mittainen, puolirunsaan pitsinen. GREY'S VIEW Mielenkiintoinen alkupuraisu. Kuivapaahtokahvinen ja lievän nokinen, kuivaviljainen, kuivagreippinen ja kepeän mandariinin taitteinen. Runko on puolilivakka, kirpakka, savumaisen oloinen, kuivattava. Loppuun nokisuus lisääntyy hieman ja mukaan astuu myös rukiinen häive sekä puunkuorisuus. MUUTA MAINITTAVAA: Imperial vahvuinen Black IPA. Mainio musta IPA, jota on mukava nautiskella hitaasti, vaikkapa laatu sikarin kanssa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Buxton Brewery
4 years ago
3.8
Black IPA on yksi mun lempityyleistä. En tiedä miksi niitä (kunnollisia) on niin harvoin saatavilla, mutta ehdottomasti ostan tai tilaan, jos vaan on mahdollista. Buxtonin Imperial Black on erittäin sysimustan värinen. Ei kyllä yhtään tummempi olut voisi olla. Tuoksussa tälle tyylille ominaisesti kitkerää greippiä, tummaksi paahdettua mallasta ja ihan pikkaisen savua. Maku on yllättävän pehmeä. Olin varautunut tuoksun perusteella paljon katkeroisempaan makuun. Savuisuus nousee enemmän esille, mutta ei liiaksi (tuhka). Jotain hyvin pientä marjaisuutta myös mukana. Lämmetessä sitruksen kitkeryys antaa kyllä hieman makuhermoille töitä, mutta kyllä tämä silti on hyvä esimerkki tälle oluttyylille. Odotin myös hieman kahvin vivahteita, mutta niitä en nyt saanut. Vertaan näitä BIPA-oluita aina To Ølin loistavan ihanan upeaan Black Malts & Body Salts -olueen, jonka makukokonaisuuteen tämä ei kyllä mitenkään pääse, vaikka ihan hyvä olut onkin. Noin 8 viikkoa sitten tölkitetty. 3.8/5.

Post author: Winzard
Winzard
4 years ago
3.5
Tuoretta Black IPA:a Buxtonilta. Tölkitetty 20/11/18, joten tänään ikää reilu kuukausi. Olut kaatuu lasiin tummanpuhuvana, ja reilu sormen korkea kermainen vaahto nousee oluen pinnalle. Laskiessaan jättää lasin reunat täysin pitsin peittoon. Tuoksussa on paahtunutta mallasta, vadelmaa, mustaherukkaa ja mustikkaa. Sitrusta ja kuivaa katkeroa. Oikein miellyttävä. Maku on todella paahteisen maltainen, greippisen ja kuivan katkeroinen, kevyen marjainen ja aavistuksen kahvinen. Happoja on melko runsaasti. Alkoholi (7,5%) on piilotettu hienosti. Odotukset olivat kovat, mutta olut jää kuitenkin aavistuksen kevyeksi ja jotenkin yksiulotteiseksi. Ei mitenkään erikoinen, mutta kuitenkin helposti lähestyttävä Black IPA. 3,6 tähteä.

Post author: whitebuildings
whitebuildings
@ Beer52
4 years ago
3.8
Rich, with licorice undertones and a bitter, almost earthy finish. Pretty good. Would love to drink one in a pub next to a roaring fire