Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Forever & Again 11.7%, Naparbier, Spain
26 arviota
3.6
Forever & Again
11.7% Barley Wine
Red wine barrel aged barley wine. Pilsner, carafa, caramunich. Hop: Columbus
Tynnyrikypsytetty

Arviot

Post author: Blubman
Blubman
@ Piwne Mosty
6 months ago
Forever & Again, Spain
3.0
Forever wird die Holzverschalung am Neubau nicht sein, aber endlich war heute der letzte Streicheinsatz. Again kann ich auch nicht so sagen bei dem Stundeneinsatz... 😁 Zur Belohnung gibt's auf jeden Fall das Forever & Again von Narparbier aus 🇪🇦, ein Barley Wine gereift im Rotweinfass Jahrgang 2018. Schlammiges Dunkelbraun mit wenig Schaum der auch schnell verschwunden ist. Die Nase ist kräftig alkoholisch und dunkel fruchtig mit dezent Rotwein. Fein prickelnd, holzig sauer. Trockene Rotweinnoten, kräftige Tannine. Der Alkohol ist wieder stark präsent, auf jeden Fall mehr als bei einem Rotwein der Stärke. Bier ist hier zweitrangig, der Wein ist klar tonangebend, die Zunge ist nach dem Trinken richtig trocken belegt. Grenzwertig zum trinken, der Alkohol ballert gut. Eventuell hätte ichs etwas kälter trinken sollen, hab's extra ne gute halbe Stunde vorher aus dem Kühlschrank. MHD habe ich auf der Flasche keins gefunden, das Feld war leer, außerdem im Abverkauf dazu getan. So ist's auf jeden Fall eine kleine Enttäuschung auch wenn's mit der Zeit besser trinkbar wird.

Post author: Jampe
Jampe
1 year ago
3.8

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.7
Tuoksu on kovin lähellä madeiraviiniä; punaista rypälettä, mantelia, rusinaa ja siirappia. Keskitäyteläinen suutuntuma. Kuivan punaviinimäinen ensipuraisu. Hieman viinaista rusinaa ja tammisuutta. Häivähdys mantelia ja rukiista leipää. Aika makea loppu kuivakasta viinimäisyydestä huolimatta. Vähän jäin runsaampaa runkoa kaipaamaan, mutta muuten varsin kelvollinen.

Post author: Allu1000
Allu1000
@ Piwne Mosty
2 years ago
Forever & Again, Spain
3.8
Kerrassaan ruman värinen olut sieltä kaatuu, mutta sehän nyt ei kerro mitään. Hieman laiha ulkonäöltään, mutta suussa onneksi paksumpaa tavaraa. Makuja löytyy monenlaista ja pientä punaviiniäkin sieltä saa maistettua tynnyröinnin jäljiltä.

Post author: V1lle
V1lle
@ Piwne Mosty
2 years ago
Forever & Again, Spain
4.0
Lasiin kauniilla vaahdolla. Vahva punaviinin tuoksu. Maussa viini kevyenä, kokonaisuus pehmeä ja miellyttävä. Voima lämmittää vaan pysyy hyvin aisoissa.

Post author: Simpuli
Simpuli
@ Piwne Mosty
2 years ago
Forever & Again, Spain
4.0

Post author: Harri
Harri
@ Piwne Mosty
2 years ago
2.6

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Forever & Again, Spain
4.0
Poika täytti 2v tänään 🥰 Aihetta oluelle siis 🍻 0,33l pullo aromilasista. Tumma ruskea olut, hieman purppuraan vivahtava. Vaaleanruskea vaahto. Miellyttävä makea ja maltainen tuoksu. Matalat hapot. Suutuntuma on öljyinen ja paksu. Pehmeä maltainen ensimaku. Karamellia, keksiä, vaaleaa leipää ja märkää ohraa. Hitunen katkeraa, palanutta sokeria ja kuivaa heinää. Lempeä punaviinisyys ja kuiva tammitynnyri viipyilee taustalla. Lämmetessään maku muuttuu hieman tummemmaksi ja limppua sekä kuivattua hedelmää alkaa löytyä. Kukkaista ja hennon sitruksista humalaa on havaittavissa, kun oikein makustelee. Loppumaku on kuiva ja punaviinisen tanniininen. Oikein hyvä. Punaviinitynnyröinti tulee hyvin esille ja maut ovat balanssissa. Ei tämä pankkia räjäytä, mutta maistuu hyvin. Onnea Eliel 2v! Rakastan sinua Forever & again.

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
2 years ago
Forever & Again, Spain
3.8
Aikamoinen iltajuoma. Lämmittävä ja yllättävän kuiva, vähän kuin joisi kuivaa sherryä. Ei nyt täydellinen mutta erittäin juotava.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Piwne Mosty
3 years ago
Forever & Again, Spain
3.9
Iltapalan jälkeen lasiin tummempaa 🍺 Tuoksussa tummaa leipäisyyttä ja mallasta, luumua sekä karamellisuutta. Hieman yli keskitäyteläistä suussa. Tummat hedelmät, etenkin luumu, puskee esiin vielä vahvemmin, kuin maussa. On siellä kivaa mallaspohjaakin joka tuo hieman limppuisuutta mukaan. Lämmetessään pehmenee mukavasti ja karamellinen maltaisuus vie tilaa hedelmäisyydeltä. Kivasti alkaa löytymään myös puista tynnyriä mukaan kemuihin. Ehkä jos oikein kovasti silmät kiinni miettii, niin pientä punkun fibaa saa käsiinsä. Ei ollenkaan huono, vaikka ei parhaimmastakaan päästä. Maistuva. Lisää makua ja syvyyttää jne. niinkuin yleensä 🍻