Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
11 ratings
3.8
TIPA Citra Loral
11.0% Triple IPA

Reviews with text or photo

Post author: Simon  M
Simon M
@ The Northern Type
4 years ago
4.5
Orange citrus and sweet bitter taste from the hops but not to much the strength definitely comes through with a little heat go easy!

Post author: Mightykoala
Mightykoala
4 years ago
4.0
Punertavan ruskea, utuinen olut ohuella vaahdolla. Tuoksussa on hedelmäisyyttä, humalaa ja makeutta. Olut on täyteläinen, raikas, makea, kuiva ja pehmeä. Mausta löytyy hedelmäisyyttä, katkeroa, havuisuutta, karamellia, alkoholia ja sitrusta. Tymäkkä olut, josta pidin. Tasapainoinen tuotos, jossa alkoholi pääsee vähän läpi.

Post author: Semi
Semi
@ Sori Taproom
4 years ago
5.0

Post author: pepsii
pepsii
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
3.3
Punertava kirkas juoma. Tuoksu on makean ylikypsän hedelmäinen, appelsiininen, hieman havuinen, toffeinen, karamellimaltainen, alkoholinen. Maku on makean toffeinen, ylikypsän hedelmäinen, hienoisen havuinen. Alkoholi kyllä tuppaa maistumaan. Jälkimaku on mehuisan makean hedelmäinen ja alkoholinen. Kun voltteja on 11, niin on vaikea saada alkoholia piiloon. Tässä maistuu turhan paljon. Tulee barley wine mieleen.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
3.7
Oikean puoleinen. Kirkkaan kuparista IIPAa käytännössä ilman vaahtoa. Tuoksu on ylikypsän hedelmäinen, kukkainen, karamellisen maltainen ja todella reippaan pihkainen. Aavistuksen alko puskee läpi. Maussa alkuun makeaa hedelmää ja karamellia. Todella reippaasti myös kuivattavaa ja kirpeää pihkaisuutta. Lisäksi greippiä ja hieman alkoa.

Post author: King Goblin
King Goblin
@ The Crafty One
4 years ago
5.0