Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
44 ratings
4.0
Kentucky Woods
13.8% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ Alko Sokos, Lahti
1 year ago
4.2
Tummaa ja paksuhkoa, tuoksussa karamellista tynnyriä. Ei ihan niin paksu suutuntuma kuin olisi ulkomuodosta odottanut. Maussa alkuun lievä pistävyys joka pehmenee muuttuen kahviseksi. Kahvi sekoittuu sopivasti tynnyrin ja lievän karamellisuuden kanssa. Jälkimaussa samaa pistävyyttä kuin alussa, muuttuen jopa lievästi kitkeräksi. Kokonaisuutena hyvä IS, joka ilman mainittua kitkeryyttä olisi yltänyt loistavaan.

Post author: MJ ölppöne
MJ ölppöne
1 year ago
4.2
Huoh... Hyväähän tää oli. Kategoria? Helmiä pikku possulle?

Post author: muikku3
muikku3
@ Alko Karisma, Lahti
1 year ago
4.0
Pehmeätä perus hyvää Tynnyri stouttia 😎🍻... Polttarit jne 😅🍻

Post author: Samppa
Samppa
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
4.0
Etiketissä tavoitellaan perämetsien salapolttoromantiikkaa, mutta takavuosien pontikanjuojana pitää todeta, että ei tässä mitään viitteitä kotipolttoiseen ole. Sen sijaan herkullinen bourbon-aromi on huolellisen tynnyrissälillumisen myötä tarttunut tukevasti mukaan. Pehmeä herkku, jossa alkoholin määrän huomaa paremmin muilla aisteilla kuin makuaistilla.

Post author: Sampppa
Sampppa
1 year ago
4.5
Huhhuh, johan on makoisaa

Post author: Saka
Saka
@ Alko Sokos, Lahti
1 year ago
4.6
Noniin nyt päässää siihen asiaa. Öljystä löytyy bourbon tynnyrissä muhinut kultakala, nokinen pikku kala. Kyll meikä tälle sytty täysin.

Post author: Villema
Villema
1 year ago
4.3
Tätä paskapäätä on hetki säästelty. Tuoksu on todella makea vaniljainen, jopa hieman oksettava makea. Tämä osittain tynnyröinnin syytä. Muut tuoksut viittaavat vaniljaan ja tummaan karamelliin. Suutuntuma on paksu ja pehmeä. Oikeasti täydellinen suutuntuma. Maku on nokinen, vaniljainen ja kahvinen. Aika vitun hyvää.

Post author: Valtteri V
Valtteri V
1 year ago
4.2
Nyt pitäis olla kova imppi testissä, ut ka 4.18. Nimittäin Buxtonin bba imppi Kentucky Woods lasissa. Tämä yksilö pullotettu 2,5 vuotta sitten ja bb 2,5 vuoden päästä, eli aika lailla tismalleen keski-ikäinen olut. Joidenkin kommenttien perusteella olisi voinut vielä kypsytellä vielä tynnyrin ja makujen tasoittumiseksi. No, katsotaanpa. Lasiin kaatuu miltei vaahdottomana musta, reunoilta öljyiseen mustanruskeaan taittava olut. Vaalean maitokahvin väristä vaahtoa muodostuu lasissa ihan lasin reunoille ohut rengas. Tuoksussa vahvasti bourbonia, mutta myös paahdetta, maltaisuutta ja pientä karvasta kahviakin. Kuitenkin makea maissiviski päällimmäisenä. Ensipuraisulla suutuntuma ja maku on mielettömän pehmeä. Voi olla ehkä hieman liian kylmä suoraan jääkaapista nyt alkuun, nimittäin tuntuu jopa helpolta ja raikkaalta näihin prosentteihin. Alkuun bourbonia on todella selkeästi päällä, paahdetta ja pehmeän makeaa mallasta. Vaikkei tämä ole mitenkään savuinen, niin aika hauska yhdistelmä makeaa bourbonia ja paahdetta: tulee joku nuotiolla paahdettu vaahtokarkki tai hieman kattilan pohjaan kärähtänyt fariinisokeri mieleen. Keskimausta alkaa löytymään lisää makuja ja tasoja: mokkaa, pähkinäisyyttä, tummaa suklaata ja tammista tynnyriä. Jälkimaun puolella makumaailma kääntyy todella kuivaksi. Pieni karvaus ja hapokkuus leikkaa maissiviskin makeutta ja maltaan pyöreyttä. Perässä etenkin korostuu tammisen puinen tynnyri ja jännän pähkinäinen ja kuiva maku jää lopuksi kitalakeen. Kokonaisuutena hauska, todella vivahteikas ja monitasoinen olut tämä osoittautui lopulta olemaan. Omaan suuhun ihan hyvä ja monipuolinen kokemus kaiken kaikkiaan!

Post author: Devenec
Devenec
@ Alko Puutarhakatu
1 year ago
3.5
Olut on lasissa mustan ruskeaa. Vaaleaa vaahtoa jäi ohut rengas lasin reunoille. Tuoksu on makeahko, voimakkaan bourboninen, paahteinen, maltainen, suolainen ja hivenen alkoholinen. Maku on makea, suolainen, bourboninen, paahteinen, maltainen ja humalainen. Mausta löytyy ehkä aavistus savuisuuttakin. Ei liian makea, mukavasti bourboninen imperial stout. Suolaisuus antaa kontrastia.

Post author: zepicin
zepicin
@ Alko Kirkkonummi
1 year ago
4.6
Vaahdoton. Tamminen makumaailma, Bourbon alkoholineen läsnä, muttei maistu. Taustalla lievää salmiakkia, hyvä jos maistuu. Kuiva, hienostunut, Bourboninen jälkimaku. Pullotettu 20.9.2018 Parasta ennen 20.9.2023