Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
11 ratings
3.9
Stygian Abyss
11.5% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Smaakhuis.nl
1 year ago
3.7
Kaapin tyhjennys tummista oluista jatkuu. Vibrant forestin IS. Mustaa olutta lasissa, joka ei vaahtoa muodostanut sitten yhtään. Tuoksu on kyllä tässä oikein mieluisa. vastajauhettuja kahvia, tummaa suklaata, hivenen suolaista salmiakkia ja onhan se konjakki-tynnyri myös siellä taustalla hönkimässä. Maussa on hyviä piirteitä, mutta ei ole ihan onnistunut kuitenkaan. Vähän miedommin kahvia, reilusti suklaata, konjakkia, pähkinää ja lakritsia. Suutuntuma tässä pettää täysin, en tiedä onko maanantaikappale vai mikä, mutta luulisi että tässä olisi edes vähän hiilihappoja. Täysin flätti. Alkoholi pysyy kuitenkin hienosti piilossa. Olihan tässä mahdollisuuksia hyväksi impiksi, tynnyri toi hieman makeutta mukaan. Suutuntuma jäi tässä häiritsemään liikaa, ehkä olisi kuulunut olla hieman erilainen sen suhteen

Post author: Victor B
Victor B
2 years ago
4.3
Du lourd, un départ fruité et liquoreux, de la griotte, puis le café bien présent qui fini sur une bonne amertume et du grain grillé.

Post author: Maxime D
Maxime D
@ Bières Cultes
3 years ago
4.5
Une bonne grosse impérial stout veilli en fut de cognac. Un nez café. En bouche c'est très savoureux sur le chocolat noir et les cerises. Très gourmande.

Post author: Hobo Face
Hobo Face
3 years ago
4.0
Pours an oil-slick black with little to no head. Wispy caramel bubbles here and there. Intense coffee notes on the nose and to taste, by a sharp cognac after-tang with oaky flavours. Very nice, VERY STRONG.

Post author: TC
TC
4 years ago
4.3

Post author: Juho K
Juho K
@ Beerdome
4 years ago
4.2
Kaatuu lasiin paksuna vanana, tummana, punaviinisellä/violetilla vivahteella. Vaahtoa ei ole ollenkaan. Tuoksuu konjakilta, kahvilta ja makealta. Maku on kompleksi; konjakkinen, kahvinen/espressoinen, paahteinen, makea muttei imelä, savuinen, tummasuklainen, hiukan puun rungon makuinen, rusinainen, öljyinen, jopa hedelmäinen ja soijakastikkeinen. Jälkimaku kääntyy kuivan puolelle, pientä suolaisuutta ilmenee myös, vähän Russian Imperial Stoutin tyyliin. Konjakkitynnyreissä kypsytys on todella onnistunut, ei liikaa konjakkia vaan hiukan muuttamaan kahvin makua erilaiseksi. Olut on todella helposti juotava, paksuudesta huolimatta, pehmeyttä on saatu aikaan ilman laktoosia tai vaniljaa. Vibrant Forestin oluet tuntuvat olevan kaikki hiukan yllätyksellisiä, propsit siitä!