Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
7 ratings
3.3
Tropical Chocolate Loop
9.3% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: Hilkka H
Hilkka H
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.2
No jopas! Oli siinä kahvin seassa etäisesti luvattua kookostakin. Nimen suklaata taas vähemmän. Ihan ok silti. Vähän vetistä.

Post author: Harala
Harala
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.0
Tuoksussa suklaisuutta, kahvia ja paahteisuutta. Maussa mennään samoilla linjoilla. Suutuntuma on keskitäyteläinen, alussa aavistuksen makea, mutta jälkimaku on kuivahko. Näytti olevan ensimmäinen saksalainen IS meikäläiselle. Ei yhtään hullumpi.

Post author: Mika A
Mika A
@ To Øl
3 years ago
3.4
Lähes umpi mustaa ja reilu tumman punertava/rusehtava vaahto. Tuoksussa kahvi dominoi paljon, mutta löytyy siitä raaka suklaa ja kevyt paahdekin. Maussa hyvin maistuu kahvi, sekä suklaa. Hyvä imppi muttei säväyttävä.

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.2
Mustaa olutta, joka päästää hieman valoa lävitseen lasin alareunasta. Päällensä muodostui neljän sormen paksuinen vaaleanruskea, kuohkea, suurikuplainen vaahto. Se laskeutui muutamassa minuutissa ja jätti jonkin verran pitsiäkin. Tuoksu on kahvinen, kevyen paahteinen ja suklainen. Kahvisuus on sellaista pannussa seisonutta, jäähtynyttä kahvia. Suutuntuma on pehmeä, kermainen, vähähiilihappoinen ja melko täyteläinen. Varsin miellyttävä. Maultaan olut on kahvinen, paahteisen tumman maltainen, suklainen sekä kevyen vaniljainen. Jälkimaku jättää suuhun pitkään kestävän paahteisen ja kahvisen maun. Aika mukava ja helppo imppi. Ei ole kovin makeaa, eikä varsinaisesti mitään ihmeellistä. Palaset ovat kuitenkin hyvin kohdallaan, niin paremmin kuin mielelläänhän tätä lipittelee.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Pub Kultainen Apina
4 years ago
3.2
Vetinen, mauton, tylsä, laiha. Vähän sellainen hedelmästout. Helposti menis ihan kuumallakin säällä, mut ei mikään hidas nautittava