Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SUR SOMMAR LINGON 4.5%, Kimito Brewing, Finland
9 notes
3.0
SUR SOMMAR LINGON
4.5% Saison / Farmhouse Ale

Avis

Post author: Joni V
Joni V
@ Cosmic Comic Cafe
2 years ago
2.7
Hedelmäinen, ehkä vähän omenaa. Maku pehmeä, mutta vähän kaipaisi potkua.

Post author: JTH
JTH
@ Kimito Brewing
5 years ago
1.8
Hieman omenainen ja vaisu.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Kimito Brewing
5 years ago
SUR SOMMAR LINGON, Finland
3.6
Vaahtoa kertyi parin sormen verran joka haihtui puoleen nopeasti. Tuoksuu punaiselle viinimarjalle sekä happamalle ja lievälle maltaalle. Alkuun raikas, kuivan valkkarin oloinen ja hapollinen sekä lievä hapan punaviinimarja. Loppumakuna kevyt, kuiva punaviinimarja jonka makua kivasti vaimentaa vähäinen vehnän maku. Olut on viinimäinen jossa punaviinimarjan makua oivasti laimennettu ja pehmennetty. Hapan maku tulee alussa ja laimenee juoman edetessä. Itse en normaalisti pidä punaviinimarjan normi mausta. Kesäinen juoma ja sopii grilliruuan kanssa.

Post author: Tommi
Tommi
@ K-Citymarket Ravattula
5 years ago
3.3
Hyvä, mutta puolukka voisi kyllä maistua enemmänkin.

Post author: Timo K
Timo K
@ Cosmic Comic Cafe
5 years ago
SUR SOMMAR LINGON, Finland
3.2
Sahdin jälkeen aika kevyen oloista tavaraa.

Post author: Thyy
Thyy
@ Kimito Brewing
5 years ago
SUR SOMMAR LINGON, Finland
2.0
Olut on väriltään samean keltainen ja vaahtoa kertyi sormellisen verran kun oluen kaatoi lasiin. Tuoksu on hieman kuiva sekä hapan. Maku on kevyt, marjainen sekä lievästi hapan.

Post author: Pekka H
Pekka H
5 years ago
2.8
Ei vieläkään toimi tämmöset happamat. Tää oli jo lähellä. Saunan kanssa meni.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Kimito Brewing
5 years ago
SUR SOMMAR LINGON, Finland
3.7
Uusi olut pintissä. Vaahtosi vajaan sormen ja haihtuessaan jätti sakeaa utuisuutta. Tuoksussa on mietoa puolukkaa, hiivaleipää, lääkeyrttiä, vahvaa maltaisuutta, kukkaisuutta, sitrusta ja kuorisuutta. Maussa on hiivaismallasta, semi-vahvaa marjaisuutta viinisellä tavalla(rypälettä), lääkeyrttisyyttä myöskin vahvalla tavalla, sitruisuutta ja niitten kuorisuutta, sekä pientä puolukkaisuutta loppua kohden. Jälkimaussa puolukkaisuus itselleni ikäänkuin tuntuu, mutta ei liiemmin maistu. Lievää marjaista happamuutta ja mallasta. Suutuntuma on semi-hapokas, raikas, happamahko ja viininen keskikeveällä rungolla. Toivottavasti osuin oikeaan tyylissä, kun lisäsin oluen. (Saison). Ainakin tässä on tyylille osuvia piirteitä. Tässä kiva pieni happamuus, kirpeys ja raikkaus toimii hyvin yhdessä. Puolukkaa olisin toivonut enemmän esiin. Hyvä! 3,7/5.