Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12 ratings
4.0
Swim Test
10.2% New England Triple IPA
Double dry hopped with Citra and hit with just a dab of Nelson, we loaded this up with rolled oats, unmalted wheat, used an expressive yeast, and created something that we’re pretty damn proud of. Milky yellowy/white in color, with flavorful hoppy layers of pineapple, lychee and nectarine.

Reviews with text or photo

Post author: JSJ
JSJ
1 year ago
4.5

Post author: orson
orson
1 year ago
4.7
Tasting 11/12 Todella upea tipa. Alkoholi ei yhtään ilmoittele itsestään. Hyvin raikkaiden dipojen kaltainen. Ryhdikäs, raikas ja trooppinen.

Post author: Winzard
Winzard
@ Green Cheek Beer Co.
2 years ago
4.4
Se olisi jälleen viikonloppu, joten on aikaa alkaa tyhjentämään olutkaappia vanhimmasta päin. Green Cheek tekee edullista ja todella hyvää olutta, ja yhtään huonoa en ole tainnut vielä maistaa heiltä. Nyt lasissa Swim Test Triple NEIPA, jossa humalina Citra ja ripaus Nelsonia. Olut on tölkitetty 05/02/21, joten ikää on tänään tasan 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella vaalean keltaisena, ja mehuisan paksuna. Lähes kolme sormea korkea vaahtokukka nousee oluen pinnalle. Tuoksu on todella miellyttävän sitruksinen ja raikkaan humalakäpyinen. Pientä yrttisyyttä ja havuisaa metsäisyyttä. Maku on näille volteille todella raikas ja ei ikinä uskoisi, että alkoa on yli 10%. Raikasta appelsiinia, persikkaa, ananasta ja kiwiä. Jälkimaku kääntyy aavistuksen happaman hedelmän puolelle ja pitää sisällään myös vaaleaa yrttisyyttä. Suutuntuma on todella paksu, ja se alkoholi on täysin piilossa. Upeaa Citra-tykitystä missä ei ole oikeastaan mitään vikaa. Jos nyt jotain puutteita, niin makumaailma voisi olla vähän syvempi ja monipuolisempi. Citrasta saa enemmän irti halutessaan. Kaikin puolin kuitenkin laadukasta ja loistavaa olutta.

Post author: Paron1
Paron1
2 years ago
4.5
Aika taas otollinen yhden kunnon työrypistyksen jälkeen. On tämä huikea tipa. Menee suoraan ikeniin. Sitruksinen, hedelmäinen. Todella helppoa juotavaa, menisi useampi peräkkäin. Todella hyvä.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
2 years ago
4.2
Ämpäriin ei huku, mutta suoritetaan kuitenkin uimakoe tölkissä. Ensimmäinen Green cheek itselle. Kiitos tästä mahdollisuudesta! 🙏 ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen nopeasti laskeva vaahto. TUOKSU on kevyen hedelmäinen. Purkki ananasta, mandariinia ja sitruunaa. MAKU onkin sitten vähän vahvempaa. Greippiä, appelsiinia, mangoa, aprikoosia ja ananasta. Lisänä vehnäkeksiä. Todella freshi sitrushedelmäpainotteinen maku. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja pehmeän poreileva. Oikein raikas jenkki-TIPA taas. Maistuva!

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Green Cheek Beer Co.
2 years ago
4.5
Nyt osui ikeniin ja upposi todella syvälle. 🥰 Olen hieman varauksella tätä panimoa kokeillut, eikä se ihan ole tätä ennen täysin vakuuttanut. Mutta nyt. Kyllä. Vaalean keltainen ja samea tipa tuoksui raikkaille sitruksille. Citra.🧡 Kyllä. Laatuvarma lemppari ja iänkaikkinen ihanuus Citra antaa hienosti voimakkaita sitrusaromeja ja Nelson toki taustalla antaa taustatukea keveämpänä humalana. Maussa kaikki tuoksun elementit ovat ihanasti läsnä. Sopiva sitruksisuus, makeus sekä trooppinen hedelmäisyys yhdistettynä mielekkääseen ja pehmeään kuivahumalointiin. Yllätyksenä tuli 10.2%. Alkoholi ei maistu kuin aivan vähän loppuvaiheessa. Mulle just nyt hyvä olut. Tölkiin tämä on päätynyt 05/02/21.

Post author: Grey
Grey
@ Green Cheek Beer Co.
2 years ago
4.3
BEER: Swim Test BREWERY: Green Cheek Beer Co. BEER STYLE: NETIPA COUNTRY: USA ABV.: 10.2% COLOUR (EBC): Pineapple Juice Yellow (13.0) BITTERS (EBU/IBU): - AROMA: Lots of Nelson Sauvin: Dank, rural, moldy - Lovely and pure. HEAD: One finger, clean white, off bubbled. Leawing with sugar coating. GREY’S VIEW Citra & Nelson Sauvin Double Dry Hopped NETIPA. Waiting for the NSH - CBJ NHL game to start so let’s dive in! It’s so fluffy! So damn fluffy! And danky grapey. Yeah! Taste profile presents ripe white grapes, lots of spicyness, some fresh pineapple and lemons. Mouthfeel is fluffy bastard! Accompanied with almost full body and creamy feel! Aftertaste has more of white grapes, some dry bread and over all feel of purity. OTHER NOTES: Hard to say at this point. Feels incredible and pure. CANNED 5/2/2021 TASTED 28/2/2021

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Green Cheek Beer Co.
2 years ago
4.2
Tölkitetty 5.2.2021 ollen nyt päälle 3 viikkoista. Paksun mehukasta tipaa. Hyvä balanssi makean ja happaman kanssa. Hapanta sitruunamehuisuutta, nelsonin vivahteikkuutta ja pehmeää mallasta sekä kepeää ananaksen vetämää hedelmää. Vähä jää vajaaksi tuo makeampi hedelmäisyys. Omaa kyllä modernin tipan helppouden, mut tähän kaipaisi lisää.