Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
89 ratings
3.5
Cosmic Island
7.0% New England IPA / Hazy IPA

Reviews with text or photo

Post author: Makesteri
Makesteri
3 years ago
3.4
Maussa paahteisuutta, makeutta ja laktriksia. Hedelmäinen tuoksu jossa humalaa. Maussa hedelmää, kukkaisuutta ja humalaa. 4,7,3,5,14 -- 3,4

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Draft House Queen Charlotte
3 years ago
3.5

Post author: pepsii
pepsii
@ Alko Sello
3 years ago
3.0
Viisi kuukautta sitten tölkitettyä eli eipä enää tuoretta. Oranssi, utuinen Neipa, reilu parin sormen vaalean kellertävä vaahto kävi vikkelään. Tuoksussa on vielä vähän trooppista hedelmää jäljellä ( mango, cantaloupe), sitäkin enemmän sitrusta, kukkaisuutta, ruohoisuutta. Suutuntuma semihapokas, keskitäyteläinen, hitusen tunkkainen. Mausta on paras hedelmäisyys poissa ja sitrus, greippi, ruoho jäljellä. Alkaa olla tunkkainen ja jälkimaultaan kitkerä. Pidän näitä vuoden myyntiaikoja turhan pitkinä.

Post author: Tony H
Tony H
3 years ago
3.8

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Alko Puuvilla
3 years ago
3.2
Sarjassamme, ostin tölkin ulkonäön perusteella. Lasiin kaatuu hieman samean keltainen, melko vaahdoton, nenä varmaan tukossa kun ei haise millekään. Sopii perjantai-iltaan ja siihen kun nauttii palan rauhaa.. Katkeroisuutta kaipaisin lisää, melko hedelmäinen olut kaiken kaikkiaan. Maussa mukana greippimäisyyttä, sitrusta, mangoa ja pieni annos humalaa. Jälkimaku aika olematon, kevyt katkeroisuus sekä hiilihappoisuus esillä. Mitään et menetä jos et tätä juo, mitään erityistä et koe jos juot.

Post author: veltto62
veltto62
3 years ago
3.7
👏👏🍺😎

Post author: zepicin
zepicin
3 years ago
3.4
Trooppista hedelmää, persikka ja sitrus pilkistävät taustalta. Hyvä humalointi sekä jälkimaku.

Post author: Panu T
Panu T
@ Alko Sokos Jyväskylä
3 years ago
3.6
Kappas, Stonen neipaa tölkissä. Kuivin suin ollut kuukauden ja otetaanpa testiin kosmista olutta. Raikkaan trooppinen tuoksu, ulkonäkö on vain hitusen samea, tottunut että tyylilajin edustajat on mehumaisempia. Maku on trooppista hedelmää, katkeroa löytyy melkoisesti myös. Ei ihan niin täyteläinen ja pehmeä kuin moni muu. Mutta kuumaan kesäpäivään pitkän oluettoman putken jälkeen kyllä maistuu.

Post author: Askous S
Askous S
@ Alko Kamppi
3 years ago
3.5
Näin tujuksi yllättävän raikas ja hedelmäinen. Hyvä suutuntuma. Maussa kuitenkin katkeruutta juuri sopivasti. Hintaansa nähden ei kuitenkaan tarpeeksi vastinetta rahalle.

Post author: Börsta Larska
Börsta Larska
@ Alko Myyrmanni
3 years ago
3.0
Ihan kelpo. Ei maailma muuttunu paremmaksi mut ehkä muuttu, rapula lähti noilla voimilla