Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
6 ratings
3.6
Mobile Speaker Red
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Left Field Beer
3 years ago
4.0
Tölkitetty 25.4.19. Tuoksussa voimakkaasti greippiä, hieman myös mangoa, ananasta ja mandariiniä. Maussa ei ikä onneksi hirveästi häiritse vaan runsaasti hedelmäisyyttä löytyy: pääosassa greippi ja sen takana sitrusta, ananasta, mangoa, herukkaa ja havuisuuttakin. Suutuntuma mukavan mehuisa. Erittäin hyvin maistuu vieläkin vaikkei tuoretta olekaan...

Post author: orson
orson
@ Cloudwater London | 73 Enid Street
3 years ago
4.0
Tuoksu kertoo ettei ihan tuoretta enää. Noin 9 viikkoa taitaa olla tölkityksestä. Tuoksussa makeutta, ylikypsyyttä, mangoa, persikkaa ja hieman "märkää villasukkaa" Suutuntuma hiilihappoinen, kirpsakka ja runsas. Alkuun kirpeys iskee kovasti, mutta rauhoittuu pian. Maussa kirpeyttä, greippiä, dankkia, mangoa ja öljyisyyttä. Jälkimaussa aika lempeää ja kuivahkoa greippiä. Tämä on niille jotka fanittaa greipin puraisua. Yllättävän vähän näkyi ikä muuten kuin tuoksussa. Hiilihappoja taas olisi voinut ruuvata alemmaksi ja pehmeyttä lisää. Toimii kuitenkin.

Post author: Maxime D
Maxime D
@ Bières Cultes
3 years ago
4.0
On fini la collab Cloudwater et dry bitter... La rouge. Un nez fruité. En bouche très aromatique!! Des goût de melon et amertume resineuse !! Bien sympas !!

Post author: Juho L
Juho L
@ Kihøskh
3 years ago
4.2
Tykkäsin kyllä pirusti. Todella hyvin kolahti makuhermoon. Nyt peukut pystyyn että olisi toiset kaksi myös näin hyviä tai parempia.

Post author: Paron1
Paron1
@ Kikoskh
3 years ago
4.1
Jos tämä oli triplan heikoin niin terve. Todella hyvä mehudipa. Kitkeryyttä, katkeroa ja ruohoisuutta. Oikein maukas.

Post author: Amppu
Amppu
3 years ago
4.0
Aloitetaan Mobile Speakerit alustavasti heikoimman arvosanan saaneesta. Taattua Cloudwaterin laatua. Paksua mehua. Pikkuisen turhan kitkerä omaan suuhun, mutta silti hyvä olut. Hedelmäinen ja katkeroinen. Varma valinta.