Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
11 ratings
3.6
Are We Unique?
9.2% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Simon D
Simon D
3 years ago
4.0
Holy crap!!!! This is a beer with a very nice smooth bite. I can't put my glass down. The fruitiness is there and massaging my taste buds into a nice relaxed state. I'll have another please, thank you

Post author: orson
orson
@ Left Field Beer
3 years ago
Hyh, Hyh miten kamalaa alkoholista ja jo pilaantunutta sontaa. On se vaan ikävä kun menee omaa tyhmyyttään tilaamaan vanhentuneita oluita.

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.3
Sitrusta, havua, kypsää appelsiinia ja mandariinia. Katkeroita löytyy todella reilusti, alun makeus kääntyy nopeasti katkeroiseen kuivuuteen. Runko on todella paksu ja täyteläinen. Mutta alkoholisuus on liian vahvasti esillä ja pilaa itselleni nautittavuutta.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
3 years ago
4.0
Venetsialaiset mökillä, ja hieman janojuomaa Cloudwaterilta lasiin. Tölkitetty 15/07/19, joten ikää tänään 7 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan oranssina ja aavistuksen utuisena. Reilu sormen korkea kuohkean kermainen vaahto käväisee pinnalla. Tuoksu on runsaan hedelmäinen, pihkainen ja havuinen. Mukana on aavistuksen kypsää mangoa, persikkaa ja appelsiinia. Maku on todella reilun katkeroinen, havuinen ja humalakäpyinen. Hivenen makeaa appelsiinia, mangoa, persikkaa ja papaijaa on tarjolla reilun humaloinnin tuoman katkeron kaveriksi. Alkoholi on hienosti piilossa. Mukava perinteisempi DIPA, joka tuoreena olisi varmasti vielä parempi. Ei sovi kyllä aloittelijoille julman katkeron takia.

Post author: Paron1
Paron1
@ Beerdome
3 years ago
3.7
Aivan mainio dipa mutta ei sitä mitä odotti.

Post author: TC
TC
3 years ago
4.0

Post author: Karl G
Karl G
@ The Beer Stop
3 years ago
4.7
Really strong fall over juice. Lovely and fruity.