Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
14 ratings
3.5
Bros'e
8.0% Sour / Wild Ale
Tart milkshake

Reviews with text or photo

Post author: JTH
JTH
@ To Øl
2 years ago
1.0
Jopa punajuurimainen sour, erittäin paksua herukkaa - tämä ei kyllä itselle toiminut.

Post author: Lasis
Lasis
@ To Øl
2 years ago
3.8
Sakea, ruskeanpunainen. Pinkit, sihisevät vaahdot. Tuoksu mustaherukkaa ja hillottua marjaa. Maku tiukka, kirpeä, hapan mustaherukka. Makeaa marjaa runsaasti. Sitten mangon pehmeyttä. Hyvä olut.

Post author: Amppu
Amppu
3 years ago
4.3
Tästä tulee mieleen Omnipollon Tefnut, muttei ole yhtä makea ja paksu. Hilloista marjaisuutta ja mukavaa makeutta juuri sopivan happamuuden puraisulla. Todella hyvää.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ To Øl
3 years ago
4.5
Nyt on tiukan näköstä sourmehua. To Øl box. Vaahtoa ei saanut millään, vaikka kaatoi kuinka korkealta ja lattiallekin meni tippa. Tuoksussa on huh huh laktoosissa lillunutta marjaisuutta, mustaherukkajäätelöä, mangoa, passionhedelmää ja hedelmä/marjajasokerisuutta. Doupattu mummon marjamehu. Maussa on makiaa makian täydeltä. Mustaherukkaista ja herukkaisen marjaista makean laktoosisokerista mallasta ja mangoisuutta, jossa varsinkin herukkaisuus kehittyy loppua kohden jännän on/off happamaksi marjaisuudeksi, jossa laktoosi edelleen jyllää. Hyvää happaman ja makian comboa indeed. Jälkimaussa hapanta ja makiaa, herukkaa ja marjaa, laktoosia ja sen semmosta. Suutuntuma on hitaasti kehittyvän täyteläinen, makia, hapan ja happoisehko. Ihan ku lasiin kaadettu sekoittamaton täysmehutiiviste, jossa alku on keveää, mut pohjaa kohti mentäessä sitä itteään. No eipä ole tullut tämmöistä vielä vastaan. Makea ja hapan ja todella luontaisilla mauilla. Siis ei tässä mitään eri makujen ilotulitusta ole, mut ne mitä on, niin avot ja runkokin toivehet täyttää. Vielä jos happamuus kirisi makeutta vähän kiinni omaan makuun, niin ugh! 4,5/5.

Post author: Merchan
Merchan
@ Cervecería Boulevard
3 years ago
4.0

Post author: El rey cervecero
El rey cervecero
3 years ago
4.3