Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
17 ratings
3.9
Yellow Belly (2019) Ceased & Desisted Final Batch
11.0% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: Henri
Henri
@ Mikkeller Bar
1 year ago
4.0
Viimenen pullo kaapin perukoilta tätä herkkua.

Post author: Lasis
Lasis
@ Buxton Brewery Online Shop
1 year ago
4.0
Nyt on sitten viimeinen kellarin kätköistä, todellakin final batch. Herkkuahan se on tämäkin. Mustaa. Beige vaahto. Tuoksu pähkinäinen. Maku öljyinen, suklaata, maapähkinävoita ja pieni alkon lömpö(BB01/05/24) Miellyttävä olut.

Post author: Lasis
Lasis
@ Buxton Brewery Online Shop
1 year ago
4.0
Mustaa. Beige vaahto. Tuoksu pähkinäinen. Maku öljyinen, suklaata, maapähkinävoita ja pieni alkon lömpö(BB11/08/21) Miellyttävä olut.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
2 years ago
4.1
Mahtavan paahteinen, pähkinäinen ja suklainen

Post author: Aapo S
Aapo S
2 years ago
3.6
Pähkinäinen ja pehmeä. Toisesta näistä pidän.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Omnipollo.com
2 years ago
4.3
Leffan (Zombieland : Double Tap) kylkeen jälkkäriksi tämä klassikko Omnipollo. En ole tätä aiemmin maistanut, laitetaan tämän ceased & desisted final batch-version alle, en tiedä onko erilainen kuin perusversio. Tuoksussa makeaa toffeeta, pähkinää ja kevyt paahteisuus, miellyttävä. Maussa alkuun suklainen makeus, myös toffeeta. Taustalta tulee tuota pähkinää mukaan, maapähkinävoita (joka voisi olla makeampikin). Jälkimaku on hieman katkeran kuivan paahteinen, mutta makeat ainesosat jää myös maistumaan suuhun pienen greippisen katkeron kera. Suutuntuma on aika kevyt, helppoa juotavaa. Taustalla alkoholi hieman hönkii. Muutama arvio oli tästä täällä lähiaikoina, että ei olisi ollut niin hyvää kuin aiemmin, sillä päätin omanikin juoda pois jemmasta (ostettu n. vuosi sitten ja vielä n. vuosi parasta ennen päiväykseen). Ehkä vähän jäin tältä odottamaan enemmän syvyyttä ja runsautta makujen ja suutuntuman suhteen. Hyvä olut tottakai silti ja nyt on tämäkin sitten maistettu. Tästä toinen versio vielä odottelisi kaapissa vuoroaan (Yellow Belly Sundae)... 😋

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Alko Verkkokauppa
2 years ago
3.5
Second tasting of this final batch but now under a different entry. First time was quite good and really was feeling it but I guess the palate has improved and gotten a bit more critical since last time. Now feels quite artificial to be honest. Not one to keep this long bottled in my opinion. Have to come down a lot with the grade. 4,3 -> 3,5.

Post author: Sir L
Sir L
@ Systembolaget Haparanda
3 years ago
3.9
Kiitos @EsaJ tästä harvinaisesta herkusta. Tätä on kypsytelty ~vuosi pullossa. "Normiversioon" verrattuna tässä maistuu selvästi runsaammin tummat hedelmät suklaan ja pähkinän jäädessä taka-alalle. Jälkimaku on myös mielestäni paahteisempi sekä jopa hieman terävä alkoholin puskiessa läpi. Joko tämä viimeinen satsi ei ole aivan yhtä onnistunut tai sitten kypsyttely ei tehnyt hyvää, mutta aikaisemmat juomani ovat olleet parempia.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Alko Pilkko
3 years ago
4.2
Syntymäpäivän kunniaksi voisi, vaikka ottaa oluen. Kuvassa myös itselleni lahjaksi ostama ja rakentama auto. Final Batchiä. ULKOASULTAAN olut edelleen mustaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU... Ei hitto, tää on edelleen kova. Keksiä, pähkinää ja Kinder Bueno-patukkaa. MAKU on makiaa ja rasvaista, vaikka muistelin vähän makeammaksi. Olisiko iän myötä pehmentynyt? 🤔. Paahteinen, pähkinäinen, rasvainen, tummasuklainen, jälkimaku hieman pistävän nokinen. Alkoholi ei maistu. SUUTUNTUMA on täyteläinen, öljyinen ja pehmeä. Pakko pudottaa pisteitä. Täyteläistä ja alkuun tasapainoisen makeaa. Jälkimaun pistävä vivahde vähän häiritsee, vaikka onhan tää edelleen kova.

Post author: Jussi P
Jussi P
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
3 years ago
4.7
Vuosi kaapissa kypsymistä teki hyvää