Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
15 ratings
3.8
Currency of the People
8.2% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Geordie1977
Geordie1977
@ Beer Ambleside
3 years ago
4.0
Very nice in an unassuming way? It's a nice beer but nothing outstanding.

Post author: Juho L
Juho L
@ Systembolaget
3 years ago
3.9
Eihän tämä tosin tuolla jääkaapissa parane mutta yhä hyvää. Ei veilin parempaa päätä mutta oikein toimiva DIPA.

Post author: EdwardTK
EdwardTK
3 years ago
4.0
Barrierin tuotoksia on kaadettu tässä lasiin aika paljon ja tässä vielä viimeinen collab Wylamin kanssa. Mahtavan samea ja todella auringon keltainen olut. Tuoksu on mangoa, persikkaa, sitrusta ja greippiä. Maku on mukavaa humalantykitystä joka on höystettyn raikkaalla tropiikilla. Happamahko loppu, jossa kuitenkin tuo hedelmäisyys säilyy miellyttävänä. Mukavan raikas. Pehmeä ja kepeä mehu, tykkään!

Post author: Juho L
Juho L
@ Systembolaget
3 years ago
3.9
Oikein hyvä mehu taas Wylamilta. Mukavan greippinen. Liian kylmänä join. Seuraavan tölkin annan hetken olla huoneenlämmössä ennen aukaisua. Vasta säädin jääkaappia kylmemmälle ja tämä oli lähes jäistä 😮

Post author: Amppu
Amppu
3 years ago
3.9
Vähän erilainen. Kuivakka ja greippinen. Hiukan makeutta ja tropiikin hedelmääkin löytyy. Rapsakasti humaloitu. Kohtuu katkera lopussa. Laadukasta on, ja maukasta. Itselle turhan greippinen ja kuivakan katkera jälkimaku.

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
3 years ago
4.2
Wylam & Barrierin eri humaloilla tykitelty collab Dipa lasiin🍺.(about 2kk vanhaa) Tuoksu on raikas,appelsiininen ja mangoinen. Tosi miellyttävää suutuntumaa tarjoilee.Makeampien hedelmien Appelsiiniä,ananasta,mangoa ja greippisyyden saatolla.Humala hommatkin on loistavasti hoidettu tässä öölissä ja kaikki on tasapainossa😋. Varsin bueno Dipa😎.Omasta mielestä vielä ikäkään paina yhtään tässä valssissa.🍺👊🏻

Post author: Paron1
Paron1
@ Beerdome
3 years ago
3.7
Ihan maukas dipa hivenen eri humalakatraalla.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
3 years ago
4.1
Elokuun alussa tölkitetty Wylamin ja Barrierin Dipa lasiin. Tässä on käytetty näköjään Chinook Cryo, Columbus T90, Bru 1 T90 ja Mosaic BBC -humalia, joten hieman eroa ainaiseen Citraan. Väri vastaa kuvaa aika hyvin. Tuoksusta tulee esiin runsaan humalan lisäksi appelsiinia, mangoa, cantaloupea ja persikkaa. Vaikka tölkityksestä onkin aikaa, tämä tuoksuu silti tuoreelta. Maku on yllättävän pehmeä, vaikkakin cryo-humalointi on lopussa hieman voimakkaampaa. Ei kuitenkaan missään vaiheessa pistävää, eikä nielua raastavaa. Hedelmäisyys on monipuolista ja hienosti esillä. Katkerot maltilliset ja alkoholi on piilotettu erittäin hyvin. Laadukas tuote.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
3 years ago
4.1
Tölkityksestä kaiketi päälle parisen kuukautta. Vajaa puoli vuotta päiväykseen. Reipas sormen paksuinen kuohkea valkea vaahto. Samean keltainen dipa. Tuoksussa raikkaan sävyistä happamahkoa sitruunaisuutta, jota pehmentää makea trooppinen hedelmäisyys (mangoa, mandariinia, ananasta, persikkaa). Kepeää yrttistä humalaisuutta taustalla. Maussa happamahkoa sitrusta, kuivattua ja kuivattavaa yrttisyyttä sekä humalapellettistä tiivistä ruohoisuutta, makean mehuisaa trooppista hedelmää (ananasta, persikkaa, cantaloupemelonia, mangoa, mandariinia) ja pehmeää vaaleaa maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on kepeän kuivahko ja kepeän happamahkon mandariinisen hedelmäinen. Suutuntuma on hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella pehmeän mehuisalla rungolla. ———————— Kivan raikas dipa tiukemmilla humalakävyn sävyillä. Mehuinen ja helppo ollessaan kuitenkin 8,2%.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
3 years ago
3.9
Uusi olut pintissä. Englantilaisen Wylamin ja jenkkiläisen Barrierin Collab DIPA. Parasta ennen 01/03/20. Ei tietoa tölkityksestä, mutta kyseessä on kuitenkin uusi olut. On varmasti tuoretta. Olut kaatuu lasiin melko kirkkaan keltaisena ja täysin samea mehuisana. Vaaleankeltainen höttöinen vaahto käväisee oluen pinnalla, mutta laskee nopeasti. Tuoksussa kuivahumalointi reilusti esillä. Kuivaa katkeroa ja havuisaa humalointia. Mukana myös ripaus appelsiinia, sitruunaa, passionhedelmää ja ananasta. Maku on melko terävän humaloitu ja kuivan katkeroinen. Appelsiinia on nyt runsaasti tarjolla, ja sen kaverina hivenen sitruunaa, ananasta, kiwiä, verkkomelonia ja passionhedelmää. Suutuntuma voisi olla paksumpi. Alkoholi on piilossa. Melko terävä DIPA. Tässä oli taidettu käyttää Cryo-humalointia, ja se saattaa selittää terävyyden. Ei tämä huono ole, mutta voisi toki olla parempikin.