Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
9 ratings
3.5
Fireflies At Gage Hill Homestead
11.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: ssamppa
ssamppa
3 years ago
4.0
Tämä on huima olut. 11% ei maistu juurikaan, sen sijaan homma on tasapainossa, maltaista menoa tiukalla humaloinnilla ja vahvalla suutuntumalla. Tämä on tasapainossa näistä volteista huolimatta ja siksi mukavat pisteet.

Post author: BBird
BBird
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
3.0
Tässä oli hyvä ipa piilossa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
4.1
Uutta Cloudwateria lasiin. Tölkitetty 30/08/19, joten ikää tänään päivän vajaa 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssin keltaisena ja aavistuksen utuisena. Mieto vaahtorengas käväisee pinnalla. Tuoksussa on Triple IPA:lle tuttua havuisuutta ja alkoholin tuomaa makeutta. Kevyttä mangoa, persikkasosetta ja greipinkuorta. Maku on makeahkon havuinen, runsaan persikkainen, mangososeinen, greippinen ja kypsän appelsiininen. Alkoholi on pelottavan hyvin piilossa. Todella kevyttä juotavaa ollakseen 11%. Happoja todella vähän. Näitä perinteisempiä Triple IPA-oluita on mukava juoda välillä kaiken näiden mehujen keskellä. Tälläiset vaan toimii minulle.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
3.9
Pienessä. Jaettu tölkki. Pikainen arvio. Tuoksu makea, passionhedelmäinen, kypsänpersikkainen ja melkoisen tuhti. Maku on niin ikään makea, kypsän hedelmäinen, hieman appelsiiniliköörikarkkinen. No hieman vaikea tapaus. Makeutta hieman liikaa mun suuhun.