Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
9 ratings
3.7
Alone Alone
6.0% New England IPA / Hazy IPA

Reviews with text or photo

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.4
Loads of apricot, peach and pineapple. Raw juicy flavour. Delicious single hop IPA.

Post author: Jari J
Jari J
3 years ago
3.8
Wuhuuu, the Veil! Can. Canned on 9.9.2019 Completely Hazy, little white foam dissapears quickly. Looks very juicy: 3,5/5 Peachy hop flavour is very pleasant. Citrus, pine and resiny: 4/5 Mouthfeel is medium, quite high bitterness. Low carbonation: 3,75/5 Taste is like a peach juicy with fruit fresh. Long lasting taste but not all the best things from Galaxy isn't there: 11/15 Nice, suprisingly complex as a single hop and with this ABV: 15,5/20 =37,75/50

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.9
Harrastukset haittaavat rakasta olutharrastusta jälleen, joten melko myöhäiselle meni viikonlopun ensimmäinen olut. 09/09/19 tölkitettyä jenkki-ipaa The Veililtä. Pitäisi olla melko maukasta. Olut on humaloitu pelkästään galaxyllä. Ikää tänään reilu 7 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena, ja todella paksun mehuisan sameana. Melkein pari sormea korkea kelletävä kuohkean kermainen nousee pinnalle. Laskiessaan vaahto jättää lasin reunan paksun pitsin peittoon. Tuoksu on melkoinen hedelmäsalaatti. Raikasta appelsiinia, mangoa, persikkaa, kiwiä, ananasta ja rypälettä. Vienoa yrttisyyttä ja kuivaa katkeroa. Oikein miellyttävä ja voimakas. Maku on kuivan ja verigreippisen katkeroinen. Puhtaan ja raikkaan appelsiininen, persikkainen, kiwinen ja ananaksinen. Jälkimaku on melko kuiva, ja kuivahumaloinnon voi maistaa miedon yrttisyyden kanssa. Suutuntuma on mukavan paksu ja runko on kunnossa. Alkoa on vain 6%, ja se ei luonnollisesti maistu ollenkaan. Oikein mukava ja laadukas IPA, joka omaan makuun kaipaisi vähän lisää voltteja ja syvyyttä makupalettiin. Kyllä tätä silti erittäin miellellään juo.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.0
Kuutisen viikkoa tölkityksestä. Vajaan sormen paksuinen valkea vaahto. Samean mehuisan keltainen ipa. Tuoksussa sitrushedelmää (sitruunaa, mandariinia, kevyttä appelsiinia) ja kevyttä humalaista yrttisyyttä, kepeää makeaa trooppista hedelmää (mangoa, ananasta, melonia) ja hienoista vaaleaa maltaisuutta. Maussa paljon mehuisuutta, jossa happamaa kevyesti kuivattavaa sitruksisuutta, kuivahkoa humalaista yrttisyyttä ja kevyttä ruohoista havuisuutta, pehmeää makean mehuisaa trooppista hedelmää (mandariinia, appelsiinia, mangoa, ananasta, kevyttä melonisuutta) ja kepeää vehnäisen kauraista ohramaltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaussa pehmeää mehuista sitrushedelmäisyyttä ja ananasta. Suutuntuma on hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella pehmeän mehuisalla rungolla. ——————— Onpas paksuhkoa 6% ipaa. Hyvissä jenkeissä sinne päälle 7% tuntumaan. Kokonaisuutena kiva paketti. Osin jopa dipamaisia sävyjä, mut juotavuus loistava. Sitrushedelmävetoinen kivan trooppisuuden kanssa. Yllätyin.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.7
Nautittu eilen illalla. Pelkällä Galaxylla humaloitua ipaa. Aikaisemmat single hop galaxyt eivät ole olleet omaan makuun mitään loistavia runsaan hop burnin myötä. Kivan mehukkaan näköinen keitos tämäkin. Tuoksu on todella sitrusvoittoinen tuoden esiin valkoista greippiä sekä sitruunaa ja limeä. Taustalla happaman oloista marjaisuutta kuten karviaista sekä Granny Smith omenaa. Hieman passionia seassa. Kevyt/keskitäyteläinen runko, mikä tuntuu varsin riittävältä näille prosenteille. Suht reilu ja aavistuksen pistävä hapotus. Maku jatkaa samaa, todella sitrusvoittoista linjaa tuoden taustalle jälleen karviaista, kevyttä valkoviiniä sekä aavistuksen hedelmäisyyttä. Taustalla snadisti yrttisyyttä sekä alussa vähän rikkiä 🤨 Ei kovinkaan makean sitruksinen eikä hedelmäinen vaan ennemminkin hapokas sekä kirpeä. Nyt puuttui tuo aikaisemmista galaxy oluista tuttu polte ja pistely. Toisaalta tämä jäi makumaailmaltaan vähän yksipuolisen sitruksisekski. Ihan hyvä olut joka tapauksessa!

Post author: Juho L
Juho L
3 years ago
4.0
Oikein mainio mehu taas Veililtä. 👍

Post author: Paron1
Paron1
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.1
Ompa hyvä low-abv ipa. Tukeva runko. Paksuhko. Tuoksu, ulkonäkö ja maku kaikki natsaa.

Post author: Amppu
Amppu
3 years ago
4.1
Paksua ja kuivahkoa. On tässä hedelmääkin ja kivasti makeutta. Taatun laadukkaalta maistuu. Ei valittamista, erittäin hyvä.

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.2
Saunanjälkeisolut. Ensimmäinen maistettu Veili minulle. Melkoisen mehukkaan näköistä olutta. Muodosti parin sormen verran kuohkeaa, valkoista vaahtoa. Se ei säilynyt kovinkaan kauan, jätti kuitenkin ihan mukavasti pitsiä. Tuoksu on sitruksinen, maukkaan trooppishedelmäinen sekä kuivahumaloidun yrttisen humalainen. Suutuntuma on keskitäyteläinen, runsas ja melko vähähiilihappoinen. Maku on sitruksinen, yrttisen humalainen, trooppishedelmäinen, ruohoinen ja kevyen havuinen. Jälkimaku jättää suuhun pitkäkestoisen sitruksisen ja hieman katkeroisen maun. Maukas, mehuisa ja petollisen helposti juotava olut. Tölkitetty neljä viikkoa ja kaksi päivää sitten.