Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
146 ratings
3.6
Ocata
5.4% Session IPA

Reviews with text or photo

Post author: Sharger
Sharger
@ K-Citymarket Salo
24 days ago
3.5
Kevyt ja raikas,hyvänmakuinen session ipa.

Post author: Joona A
Joona A
@ Pien Shop & Bar
1 month ago
3.3
Kevyt tuoksu jossa ananasta ja raikasta tropiikkia. Väri varsin kuulas, ja kauniin keltainen. Maku on todella raikas ja kepeä. Katkeroa lähes olemattomasti, suutuntuma on täyteläinen ja nektarimainen, vaikka ei ole erityisen intensiivinen tai paksu rungoltaan. Oikeastaan melko makea ipaksi, mistä itse kyllä pidän. Aromihumalassa ei erotu selkeää terää enkä ainakaan itse erota humalia tästä sokkona, mutta yleisfiilis on ananaksisen raikas ja hieman kookoksinen tai sitruunainen. Todella helppo ja maukas, mutta ei mikään päräyttävä kokemus. Virheetön ja kyllä tätä terassilla nauttisi.

Post author: David
David
2 months ago
3.8
Gutes fruchtiges IPA, gut in der Nase und im Abgang Zur Spitze fehlt die Intensität

Post author: M7330
M7330
@ La botiga de l'anxova
2 months ago
2.0
Bière un peu trop fort en goût pour moi

Post author: Cedric C
Cedric C
3 months ago
3.8
🇪🇦🇪🇦 une belle réussite made in garage. On est sur un bon goût de céréales, de houblon et un bon goût de fruit (agrumes). L'ensemble se fait plutôt rond et amère (en restant légère et sans trop d'attaque).

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Taptap
4 months ago
3.3
Hanasta. Raikkaan hedelmäinen ja kepeä session ipa, jossa hyvin esillä appelsiinia, sitrusta ja ehkä jotain verigreippiä myös havaittavissa. Hieman tylsä pidemmän päälle, mutta helppo ja raikas session ipa.

Post author: Mickey
Mickey
6 months ago
3.5
Dégustée au resto "la conserverie", la dernière canette. 👁 blonde trouble, mousse dense 👃 agrumes et fruits exotiques très prononcés 👄 douceur fruitée d'une NEIPA sauf qu'une petite amertume finale vient relever le tout. Très agréable

Post author: Daniel
Daniel
7 months ago
3.5
Dose 2🌟 Geruch 3 🌟 Aussehen 4 🌟 Geschmack 3 🌟 Guter Durchschnitt

Post author: Tomser
Tomser
8 months ago
2.8
Haju on todella mieto, mutta tölkistä haistettuani tuoksui hieman makealta. Maku on tunkkainen, mutta aikalailla siihen se jääkin. Useamman huikan jälkeen menettelee, mutta ensi kerralla jää kyllä kaupan hyllylle.

Post author: MarcoMaryg
MarcoMaryg
10 months ago
4.3