Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
5 ratings
3.1
Köln
4.7% Kölsch

Reviews with text or photo

Post author: Mr.Hops17_34
Mr.Hops17_34
3 years ago
4.1
Bonne blonde aux arômes vanilles

Post author: Perttu
Perttu
@ Olutravintola Oljenkorsi
3 years ago
2.2
Kullankeltainen samea väri. Lämpimän jäätelön vaniljainen tuoksu. Ei vaahtoa. Maku on vaniljainen ja kölniläisen kevyt. Vanilja luo kuitenkin syvyyttä. Vaikea sanoa, tykkääkö tästä vai ei: kokonaisuus on kuin salmiakisuklaata. Varauksella dokattava.

Post author: Folley
Folley
3 years ago
3.7
Je ne connaissais pas trop ce style mais je pense que les allemands la font plus "pur". 😅 Du coup le côté vanillé est très sympa et amène un peu de gourmandise.

Post author: Winzard
Winzard
@ K-Citymarket Ruoholahti
3 years ago
2.2
Espanjanlainen Kölsch kuulostaa lähtökohtaisesti jo niin erikoiselta, että sitä pitää kokeilla. Uskoisin sen toimivan näin saunan jälkeen oikein hyvin. Olut on uusi Pintissä, eikä montaa arvostelua ole vielä Untappdissakaan. Parasta ennen 08/20, joten olisiko noin 3kk sitten tölkitetty. Olut kaatuu lasiin oljenkeltaisena ja täysin kirkkaana. Mieto vaahto käväisee pinnalla nopeasti. Tuoksussa ripaus makeutta, sitruunaa, rapeaa ruohoisuutta ja yrttisyyttä. Mieto, mutta ihan hyvä. Maku on suorastaan hämmentävä.. onko tässä kanelia tai vaniljaa? Alussa raikasta peruslageria, mutta loppumaussa selvästi vaniljaa ja kanelia. Siitäkin huolimatta oikein raikas ja helppo. Ehkä aavistuksen teennäinen ja teollinen kuitenkin. Noh.. en mä paljoa tältä odottanutkaan. Tekee sen mihin on hankittu, eli sammuttaa janon tehokkaasti.