Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
17 ratings
3.7
Greenbutt Skunk
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Petri K
Petri K
3 years ago
3.0
Ihan kiva neipa...öö double ipa

Post author: Anthony Beerdead
Anthony Beerdead
@ Sori Taproom
3 years ago
4.3
Loistava!

Post author: Perttu
Perttu
@ Olutravintola Oljenkorsi
3 years ago
4.1
Läpinäkymätyömän samea oljenkeltainen väri. Vaahtopitsiä. Tuoksu on kypsän hedelmäinen ja varsinkin mangoinen. Maku on mehevän hedelmäinen, kuohahtava. Dokaus-hyötysuhde hyvä ja humiseva.

Post author: Archtei
Archtei
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
4.5
Wylam tuo panimoiden lahja tasapaksuisten panimoiden rinnalla. Tuotokset aina takuuvarmaa nektariinista nannaa tuhdilla rungolla ja freeseillä humalilla huuhdeltuna. Soljuu koneistoon kuin vihreät kuular joulupöytään

Post author: Saka
Saka
@ Tirra
3 years ago
3.9
Tuoremehu hedelmäinen ihana pohja ai että..

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
3 years ago
2.9

Post author: Jirka
Jirka
3 years ago
3.8

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.2
Nyt osui ja uppos. Todella hyvää hedelmäistä mehua hyvällä koostumuksella. Luulin juovani ipaa ja dipaksi selvisi vasta kun tänne aloin kirjaamaan. Eli alkoa ei huomaa lainkaan. Erinomainen 👍

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.1
Unravel Two:n läpäisyn kunniaksi vielä viimeinen Wylam. (Pelistä tulossa Youtube-kanavalleni Let's play sarja vuoden vaiheessa ja jaksot tuli siis kuvattua nyt.) ULKOASULTAAN olut on pirtsakka samean keltainen ja siihen nousee nätti vaahto. TUOKSU on aivan ihana. Hedelmää on ja löytyy. Greippiä, mangoa ja ananasta. Saattaa olla mandariiniakin. MAKU on aika uuh... On hedelmää. Mandariinia, ananasta, mangoa, passionhedelmää ja greippiä. Lopussa kukkaisuutta sekä havua ja kokonaisuutena Wylamin-tyyliin melko hapan, mutta toimii. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja kevyen hapotettu. Katkerot kuivattaa mukavasti suuta. On hyvee! Paras tämän iltaisista. Ei taaskaan kovinkaan omaperäinen, mutta laadukas ja oikein maistuva.

Post author: Geordie1977
Geordie1977
@ Beer Ambleside
3 years ago
4.0
Just had this with some billtong fromhttps://www.daddycoolschillisauce.co.uk and it's a perfect match the joose counteracts the hot spicy billtong so well.