Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12 ratings
3.2
Magma
7.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Ewiq
Ewiq
3 years ago
1.5
Saatu olut. (Kiitos Winzard?) Espanjalaisen Flying Innin olut. Mistäköhän tämä on hänelle tullut? MBC? Ei mitään havaintoa. Oli miten oli, tällaisen yllätysherkun kaljalaatikostani löysin ja nyt sen avasin. Parasta ennen 29.07.2020. Näyttää oikeastaan ihan hyvältä. Paksu, tumman keltainen ja oluen pinnalle muodostui pieni vaahtoreunus. Tuoksu hedelmäisen puolikypsä, mutta hieman hyökkäävä, eh, sipulinen sekä sellerinmehuinen. Epämiellyttävä. Märkää navetan heinää. Pahan tuoksuinen olut. Ei. Tämä ei ole hyvää. Pistävä, hapan, vihanneksinen. On tässä makeutta ja hedelmäisyyttä hieman, mutta se ei vaan riitä. Oikeastaan lopulta melko luotaantyöntävä olut. Kiitos? 😁

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Hapettunut tai muuten vaan pilalla.

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Ruosniemen Panimon Myymälä
3 years ago
On hynä!?

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.5
MBC 12/19 Oranssi, samea juoma ja pieni valkoinen vaahto. Tuoksussa makeaa trooppista hedelmäisyyttä, kepeää havuisuutta. Suutuntuma kevyen hiilihappoinen, mehuisa, keskitäyteläinen. Maku kevyen katkeran havuinen, enimmäkseen trooppishedelmäinen; mango, ananas. Pehmeän kaurainen runko.

Post author: Pikkopro
Pikkopro
3 years ago
2.8
Vähän on semmonen dänkin makuinen, ruohoinen ja multainen. Hedelmäkin tulee mutta vähän sellanen elähtänyt maku. Ei huono muttei kovin häävikään.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.0
MBC 12/19. 7,5kk päiväykseen (29.7.20), voisko tää olla tölkitetty 1,5kk sitten? Oranssisen samea ja kevyen valkean vaahdon tuova ipa. Tuoksultaan pehmeä, kevyen kirpeähköä sitrusta, makean mehuisaa kypsempää trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, kevyempää mangoa, persikkaa) ja kevyttä ruohoista humalaisuutta sekä kepeän pehmeää märkää ohramaltaisuutta. Maussa kuivakkaa happamaa ylikypsää sitrusgreippiä, kepeää pehmeää yrttistä ja ruohoista kieltä kutittelevaa humalaisuutta, makeaa kypsempää mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia/mandariinia, persikkaa ja mangoa) ja kevyttä maltaisuutta. Katkeroa kepeästi. Jälkimaussa makeahkoa lähes ylikypsää hedelmäisyyttä humalaisuudella. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen keskinkertaisella mehuisalla rungolla. ——————— Vähän lattea tapaus. Moni tämän maistanut valittanut vaihtelevasta laadusta, mut tämä vaikuttaa olevan ainakin juotavissa. Osin kivoja makuja, mutta en tätä hyllystä ostaisi. Liian pehmeä (mössö), ylikypsiä makuja jne.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.2
Tämän kuun MBC boksista. Suurimmalla osalla tämä olut on ollut täysin pilaantunutta, mutta minulle osui ihan juotava versio. Paksun samean oranssia olutta, johon ei muodostu juuri lainkaan vaahtoa päälle. Aika flätiltä vaikuttaa. Tuoksussa oli kypsää mangoa, ananasta, mandariinia sekä reippaasti makeahkoa maltaisuutta. Suutuntuma on aika flätti kuten odottaa sopi. Muuten suht hyvä runko, mutta tuo liian vähäinen happo tekee tästä jotenkin kevyen oloisen. Maussa makean ylikypsää trooppista hedelmää, enimmäkseen mangoa ja ananasta. Myös ihan kivaa sitruksista hapokkuutta ja kirpeyttä seassa.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
2.5
Peruskauraa, ihan ok mutta ei säväytä.