Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
20 ratings
3.8
Big House Waltz
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Christian K
Christian K
@ Impasse des Cerisiers, Bellerive VD
2 years ago
4.1
DIPA puissante et très amère!

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Ikää yli 4kk ja on jo mennyt vanhaksi valitettavasti. Ei enää uppoa vaikka kivan runsaan täyteläinen on suutuntuma, niin humalat on kadonneet. Maku hyvin havuinen ja greippinen, sekä tunkkainen ja hieman alkoholinen. Tuskin on tuoreena ollut lähelläkään tätä.

Post author: JSJ
JSJ
3 years ago
4.0

Post author: EdwardTK
EdwardTK
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.7
North Brewing lämmittää mieltä ja sielua, jotenkin tuosta panimosta vaan on muodostunut itselle sellainen kovin tärkeä. Niiden oluet kolahtaa todella isosti ja koko meininki. Niinpä oli siis ilo kun tämä tötterö kolahti postiin vaikken sitä tilannut; syypäät muikku3 ja VeliWestide ❤️ Meleko sällejä!! Kiitos. Tätä olutta metsästin todella kovasti kun ilmestyi mutta se pääsi joka paikasta loppumaan. Nyt melkein 13vk ikäisenä ei tästä todellista luonnetta enään pysty irti saamaan, kaikesta huokuu kuitenkin se potentiaali mitä tämä olut on ollut. Ei ihme että briteissä oli kova kuhina ja moni oli valmis nimeämään jo brittien vuoden olueksi 2020. Selvästi ylikypsään tämä on iän myötä taittunut, onneksi greippinen raikkaus, kevyt havuisuus sekä yllättävän hyvin säilynyt katkero kääntävät näinkin iäkkäänä tätä selkeästi kuitenkin nautinnolliseen suuntaan. Tuoreena varmasti huikea. En tästä makujen puolesta sen enempää rupattele koska ei ole reilua näillä viikoilla. Koostumus todellakin kohdallaan, paksua soppaa jossa juotavuus kuitenkin huipussaan. North osaa nämä hommat ja tämä on osoitus siitä taas. Pyöristän himpun ylöspäin tuon iän takia.

Post author: Amppu
Amppu
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.6
Tölkitetty tosiaankin 29.12.19. Paras terä on mennyt. Alkoholi puskee läpi ja ylikypsät hedelmät maistuvat. Ihan ok ja juotavaa, muttei varmasti vastaa tuoretta tavaraa joten ei sen enempää tästä. Tölkki on komea.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.6
North Brewing Co. - Big House Waltz. This particular brew was the one I really tried to get from UK but didn't manage. Now I got it from Mikkeller but it is already 12 weeks old. Let's see how it plays out. Pours golden yellow in color. Totally hazy brew with white fluffy head which dissolves slowly away. On the nose grapefruit, citrus, orange and pineapple. I get piney notes also. Not that sweet actually like I've read about other reviews (fresh stuff). Flavour is citrusy and grapefruity. Orange and pine. Honestly I don't get any sweetness here. Little burn in the end as grapefruit and piney notes fade away. Quite thick and smooth mouthfeel. If I only had the chance to get this one fresh. Was this suppose to be like this..? I'm a bit confused here and on the fence how to grade this.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.9
North Brewing Dipaa keskiviikko iltaan lasiin🍺. Harmikseni tämän kotiin saadessani huomasin ettei tämä olekkaan enään ihan tuoretta tavaraa😐.Tölkitetty 29.12.19 ja Parasta ennen 29.6.20 joten saapa nähdä miten on elämän ikuinen virta😅 tätä kohdellut. Tuoksussa tuhdimman tuntuista appelsiiniä,ananasta ja aprikoosista kiisselimäisyyttä.Ei enään mitenkään super Freshiä,mutta ei yhtään ylikypsääkään. Onpas kyllä Ikäänsä nähden hyvin säilynyttä tavaraa😋.Suutuntuma on melko hapokas keskitäyteläisellä otteella. Maussa tuo hedelmäisyys on lievästi kypsempään kallellaan,mutta vahva humalan ja katkeron kuristus pitää huolen,ettei lievä kypsyneisyys pääse liikaa piiskaamaan.Loppusuoralla tarjoillaan happamampaa greippiä,havuisuuden vastaan otolla. Tuoreena varmasti kovan tason möyrijä,mutta nyt vähän jo viikot päässeet raapasemaan tuoreintä räväkkyyttä pois.Silti ikäänsä nähden on kyllä 👌🏻 Suoriutuja. 😎👊🏻

Post author: Loïc André
Loïc André
3 years ago
4.1
La couleur qu'on aime. Assez épaisse et opaque. Bien bien houblonnée.

Post author: Paul G
Paul G
3 years ago
4.3
A really good example of a DIPA. Smooth, fruit and bitter all at the same time

Post author: Dominique R
Dominique R
@ Impasse des Cerisiers, Bellerive VD
3 years ago
4.1
Bon mélange de grains, profonde. Amertume prononcée. Vraiment bien