Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hang My Boots 10.3%, Monkish Brewing Company, United States
17 arviota
3.9
Hang My Boots
10.3% Triple IPA
Triple IPA with 100% Nelson Sauvin hops.

Arviot

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
1 year ago
Hang My Boots, United States
4.2
Kaunis harmaankeltainen väri, jota toki Monkishilta osaa odottaakin. Maussa makeahkoa ananasta, aavistus sitruunaa ja greippiä. Alkoholi maistuu hieman, jota osin selittää päivän ensimmäinen olut. Jälkimaussa hiukan salmiakkia ja mentholia.

Post author: Patavaltti
Patavaltti
1 year ago
4.0

Post author: Niko O
Niko O
@ Beer Republic Web Shop
1 year ago
Hang My Boots, United States
4.0
Samean keltainen olut, reippaan sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, ananaksinen, aprikoosinen, humalainen, mangoinen ja hieman havuinen ja greippinen. Runko on melko täyteläinen, hiilihappoinen ja katkeroisen makeahko. Maussa on runsaasti trooppisia hedelmiä, aprikoosia, greippiä, ananasta, appelsiinia, humalaa, hieman havuja ja aavistus mangoa. Tämä on kyllä täynnä raikkaita ja kirkkaita makuja, joka toki näiden myötä tunkkaisuus loistaa poissaolollaan. Kokonaisuus on kuitenkin omasta mielestäni jopa hieman liian "kirkas" ja näiden maisteluiden myötä tullut ehkä huomattua, että Monkish ei ole itselleni ehkä se maistuvin panimo, vaikka ehdottimasti hyvä onkin.

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
1 year ago
4.4

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
1 year ago
Hang My Boots, United States
4.7
Syvän ja kirkkaan keltaista ja hyvin sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Kauniin näköinen olut! Tuoksu runsaan, kypsän ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, guavaa) sekä selkeän dänkkisen tunkkainen. Oikein hyvä ja kutsuva tuoksu! Maku todella runsaan, kypsän ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, mangoa, rypälettä), kirpakan sitruksinen, hieman mentholinen(?), sopivan dänkkisen tunkkainen, miellyttävän ja pehmeän vaalean maltainen sekä maltillisen humalaisen katkera ja poltteinen. Alkoholi tuntuu ja lämmittää taustalla. Todella hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on melko täyteläinen ja pehmeä. Onpa maukas, runsaan hedelmäinen ja tasapainoinen TIPA. Jos jotain saisi muuttaa niin lopun humalan poltetta ottaisin hieman miedommaksi, jota myös alkoholin tuntu selkeästi korostaa. Oli tosin tankin viimeisiä liruja. Muuten lähes täydellistä juotavaa!

Post author: Valtteri Koo
Valtteri Koo
1 year ago
2.0

Post author: JSJ
JSJ
@ Hophaus Kuopio
1 year ago
Hang My Boots, United States
4.5

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
1 year ago
Hang My Boots, United States
4.8
Well ladies and gentlemen. Fresh Monkish in tap here in Kuopio, Finland. In my local bar. That the fu...... This is amazing beer. Not just any Monkish but one of the best Monkish beers I have ever tasted. So smooth, rich, drinkable, juicy, tropical, dry, and very well balanced.

Post author: NaeZae
NaeZae
1 year ago
Hang My Boots, United States
4.2

Post author: muikku3
muikku3
@ Drikbeer
1 year ago
Hang My Boots, United States
4.4
Synttäripäivä ja Jouluaatto on hyvä laittaa käyntiin Monkishin Nelson Tipalla 🎅🍻