Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
King JJJuliusss 8.4%, Tree House Brewing Company, United States
25 valoraciones
4.3
King JJJuliusss
8.4% Imperial IPA / Double IPA
To continue with our 4th Anniversary celebration, we brewed an extra kettle hop and extra dry hopped version of King Julius! The result is an incredibly intense citrus hop blast unlike anything we've experienced here at Tree House. Mango, orange, and sweet grapefruit are predominant in the aroma with hints of pineapple and blended tropical fruit juice. The taste mirrors the aroma with a juicy mouthfeel and a proper bitterness. Fluffy. This beer challenges the sense and rewards the palate as it warms in the glass. Complex, raw, and beautiful, the amplified King is a beer we are excited to share with you to celebrate four years of Tree House. Thank you!

Opiniones

Post author: Jorkke
Jorkke
15 days ago
King JJJuliusss, United States
3.8
Hyvää mutta odotukset oli paljon korkeammalla. :) no nyt tämä on maistettu!

Post author: Jussips
Jussips
@ Hoptimaal
2 months ago
King JJJuliusss, United States
3.5
Synttärilahjaolut testiin. Tosi tukevasti humaloitu, katkerot hurjan pitkällä jälkimaulla. Hyvin vähän nopeasti häipyvää mangoa, pääosin greippinen. Sama tunnelma kuin Sierra Nevadan Torpedossa, väreineen kaikkineen.

Post author: bbell365
bbell365
3 months ago
King JJJuliusss, United States
3.3

Post author: Hanson19
Hanson19
5 months ago
5.0

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Bierloods22
9 months ago
King JJJuliusss, United States
4.8
On tämä hyvä. Vahva hedelmäisyys, sekoitus persikkaa ja greippiä. Humalapommi, jopa pieni polte jää kurkkuun. Enemmän kuiva kuin makea. Jos vikaa hakee, niin väri aivan hieman vaaleampi ja tuoksuun voisi olla hieman vahvempi.

Post author: Pummelfish
Pummelfish
1 year ago
King JJJuliusss, United States
4.5

Post author: Patavaltti
Patavaltti
2 years ago
4.4

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Home
2 years ago
King JJJuliusss, United States
4.5
Muikku3 vanavedessä kunkkua lasiin 🍺 ite tainnu maistaa vaan perus Juliuksen ja nyt sit suoraan syvään päätyyn 💪🏼 Onhan tää kova mehu, pakko myöntää. Todella runsas ja täyteläinen. Runsaasti trooppista makeaa hedelmää, vähemmän yllättäen todella freshinä. Persikkaa, ananasta, melonia ja sitrushedelmiä. Kyllä tässä himppu kuivaakin on lopussa, mutta pysyy todella pehmeänä ja mehumaisena loppuun saakka. Näitä pitäis kesällä vetää aamupalaks. Hyvää se on, ei siitä pääse mihinkään. Odotusten arvoista, ehkä juuri ja juuri. Nykyään tulee sieltä sun täältä niin kovaa hopsia, että ehkä tää olis ollu vähän vielä kovempi vaikka vuosi sitten 🤔🍻

Post author: muikku3
muikku3
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
King JJJuliusss, United States
4.5
Pakkohan se on maistaa tämä Itseltäni maistamatta jäänyt Kingi Jjjuliuksen "Kingi versiokin".Ohan tämä toki lähes legendaarisen aseman saavuttanut "klassikko" olut nykyään 🍻🤌. Maistuuhan se isolta ja pöyhkeältä ölpältä kaikin puolin.Todella paljon raikasta tropiikkia,etunenässä Cantaloupemelonia,ananasta ja sitruksista ruohoisuutta. Suutuntuma on pehmeän runsas ja lähes kermaisen kuohkea.Humalointi on "nyky standardeilla" melko pehmeätä mutta toki runsasta myös 😋🍻✌️. "Get Busy Living or Get Busy Dying" Canned 20.5.22 / eli noin 5viikkoista. Hyvät jussit kaikille 🌞🍻✌️🥳

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
2 years ago
King JJJuliusss, United States
4.9
Ihan samalta maistuu kuin viimeksikin 😋👌 On kyllä kermaisuutta suutuntumassa.