Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
18 ratings
3.7
Toe Cutter
6.8% India Pale Ale

Reviews with text or photo

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Mallaskellari
11 months ago
3.7

Post author: Okaj
Okaj
11 months ago
3.5
Toimii

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Billie's Craft Beer Fest 2021
11 months ago
3.6
C'était pas la meilleure de chez eux, trop court.

Post author: Mirsu
Mirsu
11 months ago
4.0
Kivan samea, pehmeä maku

Post author: Miikka
Miikka
@ Mallaskellari
11 months ago
3.7
Great looking beer. Interesting smooth bubbles! 😄 Hoppy and citrusy with bit alcoholic after taste which I actually like.

Post author: Julle
Julle
@ Mallaskellari
11 months ago
3.8
Nice bitter, earthly, piney taste. After work beer 🍻👍

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Beer Republic
2 years ago
3.8
Hyvää hedelmää ja polttavaa humalaa. Kaikin puolin silti raikas.

Post author: DonutS
DonutS
@ La Bièrerie - Illkirch
2 years ago
3.5

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
2 years ago
3.9
Seuraava Fuerst wiacek lasiin. Tölkitetty 22.4. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee paksu valkoinen pienikupalainen vaahto. TUOKSU on mangoinen, ananaksinen ja ananaksenkuorinen sekä aavistuksen sitruunainen. MAKU on mangoinen, aprikoosinen, greipinkuorinen, anaksinen, sitruunainen sekä kukkainen. Lopumaussa karvaus ottaa kunnolla ohjia. Olisiko tuoreempana ollut hop burnia? SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja melko pehmeä. Pehmeä varsin maanläheinen ja miellyttävä makumaailma. Mielellään tätä pelatessa nauttii, mutta onkohan ikä päässyt vähän puraisemaan?

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ De BierTonne
2 years ago
4.1
Tölkitetty 22.4.2020, joten ikää nyt päälle 4,5 viikkoa. Sormen paksuinen valkea tiivis vaahto. Samean keltaista ipaa. Tuoksussa happamahkon kuivakkaa sitruunaisuutta, makean pehmeää trooppista hedelmää (ananasta, mandariinia/appelsiinia, kevyttä persikkaa), kepeää kuivattua ruohoisuutta ja kevyttä vaaleaa mallasta. Maussa kuivakan hapanta sitruksista greippisyyttä, makeamman mehukasta trooppista hedelmää (ananasta, mandariinia/appelsiinia, persikkaa, kevyttä mangoa), kepeää ruohoista osin yrttistäkin humalaisuutta ja kevyttä vähän mautonta vehnäisää ohramallasta. Katkeroa reilummin kuivattaen suuta. Jälkimaussa greippiä, yrttisyyttä ja kevyttä hedelmäistä makeutta. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella rungolla. —————— Aika tasapainoinen tapaus. Kuivakampi sitrushedelmäinen ipa. Aika mukava näin terassilla juotuna. Ekuanot pelottaa joitain, mutta en havaitse tässä ainakaan sitä sipulisuutta, mitä se saattaa mukanaan tuoda. Tykkäsin.