Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nirvana Stout 0.0%, Nirvana Brewery, England
6 arviota
2.7
Nirvana Stout
0.0% Stout

Arviot

Post author: Mindas1978
Mindas1978
1 year ago
Nirvana Stout, England
3.0

Post author: Juho
Juho
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
3 years ago
0.5

Post author: Yorma
Yorma
@ K-Supermarket Nummenpakka
3 years ago
Nirvana Stout, England
2.9
Maltainen vesi alusta lippuun. Tuoksun kohdalla pärjää holillisille lajitovereilleen, mutta sitten puuttuu syvyys, lempeys ja moninaiset maut. Tosin on vaikea keksiä vaikeampaa olutlaatua kuin stout holittomana. Kertakokeilu.

Post author: Lauri O
Lauri O
3 years ago
2.7

Post author: Valtteri V
Valtteri V
@ K-Citymarket Palokka Jyväskylä
4 years ago
Nirvana Stout, England
2.2
Nyt on sitten mielenkiintoista. Holitonta stouttia lasiin. Olut kaatuu mustana, jokseenkin läpikuultavana ja valoa vasten punaruskeaan taittavana. Toffeen väristä vaahtoa muodostuu niukalti ja se vähäkin kaikkoaa nopeasti. Tuoksussa todella rehellinen ja vahva ruisleipä. Ei mitään muuta. Maussa vähän sama ruisleivän makumaailma jatkuu, siihen rinnalle tulee todella mietoa paahdetta ja maltaan makeutta. Makeus muistuttaa hyvin pitkälle holittomien tyypillistä epämiellyttävää imelyyttä, mutta tässä se ei jotenkin haittaa, kun stouttina makumaailma taipuu tuonne tummaan, syvään ja makeahkoon suuntaan. Rungon puute valitettavasti on aika vahvasti läsnä. Olut tuntuu todella vetiseltä. Lämmetessään alkaa hieman nousemaan suklaan ja vaniljan aromeita, mutta ne jäävät melko ohuiksi. Ihan kiva idea ja hyvä yritys stoutista tässä 0.0-kategoriassa, makujen vähäisyys ja rotevuuden puute valitettavasti jättävät melko vetisen ja plääh-tyylisen vaikutelman tästä oluesta.

Post author: alakoskettele
alakoskettele
@ K-Supermarket Lehmus
4 years ago
3.0
Tää toimi hyvin ruokajuomana. Toki haluisin enemmän terävyyttä, mutta sitä ei tähän oikein voi saada😁. Vanilja aroma löytyy.