Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
5 ratings
2.7
Nirvana Stout
0.0% Stout

Reviews with text or photo

Post author: Yorma
Yorma
@ K-Supermarket Nummenpakka
1 year ago
2.9
Maltainen vesi alusta lippuun. Tuoksun kohdalla pärjää holillisille lajitovereilleen, mutta sitten puuttuu syvyys, lempeys ja moninaiset maut. Tosin on vaikea keksiä vaikeampaa olutlaatua kuin stout holittomana. Kertakokeilu.

Post author: Valtteri V
Valtteri V
@ K-Citymarket Jyväskylä Palokka
2 years ago
2.2
Nyt on sitten mielenkiintoista. Holitonta stouttia lasiin. Olut kaatuu mustana, jokseenkin läpikuultavana ja valoa vasten punaruskeaan taittavana. Toffeen väristä vaahtoa muodostuu niukalti ja se vähäkin kaikkoaa nopeasti. Tuoksussa todella rehellinen ja vahva ruisleipä. Ei mitään muuta. Maussa vähän sama ruisleivän makumaailma jatkuu, siihen rinnalle tulee todella mietoa paahdetta ja maltaan makeutta. Makeus muistuttaa hyvin pitkälle holittomien tyypillistä epämiellyttävää imelyyttä, mutta tässä se ei jotenkin haittaa, kun stouttina makumaailma taipuu tuonne tummaan, syvään ja makeahkoon suuntaan. Rungon puute valitettavasti on aika vahvasti läsnä. Olut tuntuu todella vetiseltä. Lämmetessään alkaa hieman nousemaan suklaan ja vaniljan aromeita, mutta ne jäävät melko ohuiksi. Ihan kiva idea ja hyvä yritys stoutista tässä 0.0-kategoriassa, makujen vähäisyys ja rotevuuden puute valitettavasti jättävät melko vetisen ja plääh-tyylisen vaikutelman tästä oluesta.

Post author: alakoskettele
alakoskettele
@ K-Supermarket Lehmus
2 years ago
3.0
Tää toimi hyvin ruokajuomana. Toki haluisin enemmän terävyyttä, mutta sitä ei tähän oikein voi saada😁. Vanilja aroma löytyy.