Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
18 ratings
4.0
Outside Looking In
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: JoelK
JoelK
@ Helsinki Beer Factory
2 years ago
4.2
Jatkoon ‚ėļ kunnon nannaa ūüėč

Post author: orson
orson
2 years ago
4.0
Tuoksussa hieman tunkkaisuutta ja sitä kuuluisaa märkää villasukkaa. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, täyteläinen ja pehmeä. Maussa sitrusta, greippiä, humalapellettejä, hieman karvautta ja tunkkaisuutta. Ei omia suosikki makupaletteja, mutta siihen nähden toimiva makumaailma. Jälkimaku aika kuiva ja greippinen. Vähän saisi olla raikkaampi ja trooppisempi omaan makuun, mutta kyllähän tämä laatutuote on. On saatu hyvä jämäkkä runko, maku runsaaksi ja alkoholi piiloon. Juotavuuskin on hyvä.

Post author: Stuba26
Stuba26
@ Ant Brew
2 years ago
4.8
Cloudwater pistää citrat ja galaxyt likoon ja eihän sillä mettään mene. Huikeeta humalamehua!

Post author: Kiipeilyjuntti
Kiipeilyjuntti
2 years ago
4.3

Post author: TC
TC
2 years ago
4.0

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Brewpub (CLOSED PERMANENTLY)
2 years ago
3.8
Tuhti katkero, hieman tunkkainen jälkimaku. Makua kyllä paljon, mutta jää kaiken katkeron ja tunkkaisuuden taakse. Odotusarvot korkeat. Erinomainen olut muuten.

Post author: TC
TC
2 years ago
4.0

Post author: Miikka N
Miikka N
@ Helsinki Beer Factory
2 years ago
4.0
Hunajankeltaista lähes läpinäkymätöntä herkkua. Tuoksussa trooppista kuivaa mangoa, banaania ja aprikoosia. Suutuntuma ei kovin hapokas, mukavan tukeva, mutta voltit ei puske läpi. Maku greippisen mangoisen hedelmäisen sitruksinen ja lopussa pieni kuivakka puraisu. Maistuu.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
2 years ago
4.0
Pitk√§st√§ aikaa oma suosikki Bayern mukana kupin kyljess√§. Mestarien liigan finaalin kylkeen v√§lill√§ eurooppalaista DIPAa. T√∂lkitetty 19.7. Pacific Jade itselle uusi (ehk√§? ūü§Ē ) humala. ULKOASULTAAN olut on sameaa hunajankeltaista ja siihen nousee valkoinen pitsiksi lasin reunoille j√§√§v√§ vaahto. TUOKSU on greippinen, greipinkuorinen, pippurinen, mangoinen ja persikkainen. MAKU on pehme√§n hapan ja melko maanl√§heinen. Greippi√§, greipinkuorta, mandariinia, yrttisyytt√§, pippurisuutta ja hieman mangoa yms kivihedelmi√§. Kuiva j√§lkimaku jatkuu suussa mukavasti. SUUTUNTUMA on melko t√§ytel√§inen ja pehme√§. Olut kuivattaa mukavasti suuta. Oikein hyv√§ euro-DIPA. Ihan mukava ja monkpuolinen makumaailma.

Post author: Juho L
Juho L
2 years ago
4.1