Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Headlines 10.5%, Barrier Brewing Company, United States
11 notes
3.9
Headlines
10.5% New England Triple IPA
Collab Garage, Whiplash and Naparbier.

Avis

Post author: Jani V
Jani V
@ Beer Republic | Bangkok
11 months ago
4.0
Onhan tämä pehmeätä kuin silkki. Petollisen hyvää.

Post author: Beer't
Beer't
1 year ago
Headlines, United States
4.1

Post author: Reiska
Reiska
@ Beer Republic Web Shop
1 year ago
Headlines, United States
4.0
Menee aika kovaksi taas. Melko tanakakka neipaa, vahvaa on tropiikin mehu. Aprikoosia ja mangoa lähinnä. Tuhti vaahto. Loppu on makea.

Post author: Arnaud
Arnaud
@ ABinBrew
1 year ago
Headlines, United States
4.2
Triple IPA qui envoie du lourd c'est top .

Post author: King Goblin
King Goblin
@ The Crafty One
4 years ago
5.0

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
4 years ago
Headlines, United States
3.7

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beer Republic | Bangkok
4 years ago
Headlines, United States
4.2
Maukas, tuhti, dänkki. Siitä huolimatta samaan aikaan pelottavan helposti juotava TIPA.

Post author: muikku3
muikku3
@ Beer Republic | Bangkok
4 years ago
Headlines, United States
4.2
Tripla Neipan paikka mihin on iskenyt vehkeensä Whiplash,Garage,Naparbier ja tämän tötsän tekijä Barrier 🍻. Humalina tässä Citra,Strata ja Amarillo.Tölkitys tapahtuma ollut 25.6.20 eli jo noin 7 viikkoinen,mutta on herrasmiehille täälä Pintissä maistunut,joten 🤤🤷‍♂️. Tuoksussa persikkaa ja sellaista kepeää lehtisyyttä.Myöskin sitruksisuutta,ananasta ja kyllä guavaa. Kyllä selvästi sellaisen humalaisen makeamman(sokerisen) mehun suuntaan tämä ehdottomasti kääntyy.Hedelmistä poimin tästä mangoa,persikkaa,appelsiiniä, ja todella vähän kepeästi happamaaa sitrustakin. Humalointi on tässä kyllä aikas samettista 10.5% eikä kuivaavaa katkeroakaan ole kuin lähes nimeksi vain😋. Suutuntuma on melko täyteläinen,super pehmeä,kevyesti kauraisa(hyvin hautunut) ja Mehuisa. Omaan makuun kyllä pieni isku lisää katkeroa tähän ei olisi ollut pahitteeksi🤔😋.Silti äärimmäisen mehuisa ja aivan jäätävän helposti juotava Tripla Neipa minkä voisin millon tahansa juoda uudestaan😎🍻.(Onkohan ollut näin smootti ja pehmeä 1kk takaperinkin🤷‍♂️?)

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beer Republic Web Shop
4 years ago
Headlines, United States
4.4
Laatikontäytteenä tilattu Barrierin Headlines. Tölkitetty 25.06.20. Noin 7 viikkoinen nyt. Kyseessä on siis Naparbierin, Whiplashin, Garagen ja Barrierin yhteispanoidea. Sama reseptipohja ja muut oluessa on sitten panimon omia lisäyksiä ja sitä kuuluisaa ammattitaitoa. Muut versiot taitaa jäädä hyllyyn, mutta tämän Barrierin tekemän tilasin. Mehuisa koostumus ja kaunis olut. Citra, Strata ja Amarillo humalina. Tuoksu todella onnistunut ja puolimakean trooppinen. Happamia sitruksia, makeampaa appelsiinia, mangoa sekä vihreää rypälettä. Erittäin kiva. Hitto miten kiva kalja 🥰 yllättävän hyvä. Paljon monipuolista tropiikkia. Hedelmäisyys on tuoreenoloista, puolimakeaa sekä sopivan katkeroista. Runko on hyvin hartioita kannatteleva eikä alkoholi (10,5%) maistu yhtään. Laadukas olut näinkin ”vanhana” - tuoreempana olisi ollut varmasti huippu.

Post author: Ben A
Ben A
4 years ago
4.2