Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Coffee & Milk 8.5%, Kimito Brewing, Finland
60 notes
3.5
Coffee & Milk
8.5% Imperial Stout

Avis

Post author: Petri H
Petri H
2 months ago
3.9

Post author: Miku
Miku
@ Tenlen
11 months ago
Coffee & Milk, Finland
4.0

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
1 year ago
Coffee & Milk, Finland
3.9
Pikimusta olut vaaleanruskealla hillityllä vaahdolla. Tuoksussa selkeää kahvia, hieman ruohoisuutta ja paahteista maltaisuutta pienellä suklaan vivahteella. Makean pehmeä maitokahvinen maku, hieman ruohoista ja aavistuksen sitruksista humalointia. Paahdetussa maltaisuudessa lisäksi selkeää suklaisuutta. Hyvin yhteensulautunut makumaailma. Katkero puraisee lakritsisella sävyllä maltillisesti. Suutuntuma pehmeän liukuva ja hillityn hiilihappoinen, kevyen täyteläinen. Mukavasti kypsynyt maustettu imperial stout, tähän laktoosikin sopiii mainiosti!

Post author: Thyy
Thyy
@ Kimito Brewing
1 year ago
Coffee & Milk, Finland
4.0
Olut on väriltään musta ja vaahdoton. Tuoksu paahteinen, kahvinen. Maku on paahteinen sekä suklainen (joka tuo hieman makeutta tähän), kahvinen, pienellä lakritsisella twistillä. Todella pehmeä ja runko tuntuu jopa kevyeltä, eikä alkoholi maistu läpi. Oikein mukava Imperial Stout!

Post author: Kaarle L
Kaarle L
2 years ago
4.0

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Kimito Brewing
2 years ago
Coffee & Milk, Finland
4.0
Masked singer Suomi ja kahvikorviketta. Todella paahteinen on tuoksu. Mukaan mahtuu myös kahvisuutta, laktoosia ja moccaa. Alkuun makuhermoja hemmottelee paahteinen mocca kahvi johon laitettu laktoosi maitoa. Todella pehmeää ja omaa liukkaan viskositeetin öljyä voitelemaan nautiskelijan näin lauantai iltana. Laktoosi ja makeahko moccapalat tumman suklaan muodossa nousee enemmän esiin suullisen edetessä. Loppumakuna on mukavan makean mocca kahvinen ja paahteisuus hieman voimistuu ja laktoosi on esillä. Jotenkin sellainen kookoksen makuakin löytyy tai sit lähdin laukalle. Tämä olut myös on samalla kahvin korvike niin myös makean nälän korvike samalla kertaa. Kotikypsytys on kannattanut selvästi. Mitä makuja olisikin ollut jos vahvuus olisi ollut Suomi mittoihin tapissa… PE 17.9.24

Post author: Söösäri
Söösäri
2 years ago
Coffee & Milk, Finland
4.2

Post author: Coupleofcoronas
Coupleofcoronas
@ Masku
2 years ago
Coffee & Milk, Finland
2.1

Post author: MKT
MKT
2 years ago
Coffee & Milk, Finland
3.3

Post author: Baba Jaga
Baba Jaga
@ Kimito Brewing
2 years ago
3.2