Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
13 ratings
3.8
Superstition
10.8% New England Triple IPA

Reviews with text or photo

Post author: oldbombardier
oldbombardier
8 months ago
3.5
Une triple IPA, pas tes houblonnee mais une belle robe Hazy, un parfum agrumes pas trop acide, parfaite pour l hiver... Je la goûterais bien à la pression.. qui en a un fût ?

Post author: Mika M
Mika M
@ De BierTonne
2 years ago
4.3
Seuraavaksi estraadille Frau Gruberin super stition TIPA, ko panimolla yleensä mahtavia tuotteita, joten odotuksia on. Herkullinen hedelmäinen tuoksu heti tölkin avatessa ja se yleensä lupaa paljon. Sitten makuun. Appelsiinia, ananasta, melonia lisäksi greippiä ja sitrusta. Katkeroita todella paljon, kuivattaa suuta mukavasti. Humaloitu tukevasti herkullisella citralla ja galaxylla, mosaicilla ja nectaronilla. Laadukas ja hieno olut, isot suositukset!

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
2 years ago
4.1
Frau Gruberi tuolta kaapista pyyteli minua tansseihin,joten herrasmiehenä pyyntöönhän oli pakko suostua 🍻. Marraskuun alussa (3.11) tötsättyä noin 6viikkoista Tipaa saapi Citralla,Mosaicilla,Nectaron ja Galaxy humaloilla maistella tämän naikkosen antavalta dekolteelta. Tuoksu rinnuksilta perinteisemmän (trooppisen) hedelmäinen.Pienellä humalan ja vesimelonin korostuksella. Maku rallattelee appelsiinin,ananaksen ja sopivalla melonisuuden määrällä pelipaikoille.Mistä sellainen Cha-cha mainen lähestyminen alkaa passion sekä aavistuksen happamampien sitrushedelmien kanssa.Lämmetessään enemmän tahtia antavaa kuivahumppaakin löytyy,keskivertoa paremmin puraisevan katkeron kanssa. Jälkimaku on sitruksinen ja kuivemman greipinkuorisempi. Suutuntuma on tähän varsin passeli enkä mitään kaipaisi kummemmin lisääkään🤷‍♂️. Nyt on pitkästä aikaa parempaa Frau Gruberia kyllä🍻.Humalointi antaa varsin kivaa pientä luunappia,vaikkei tuo hedelmäisyys ihan 100% pysy sen perässä silti Bueno 😎🍻👊

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
2 years ago
4.1
Fraun kolmas supersarjalainen. Super Soul oli huippuööli, Super Sonic ihan ok ja nyt siis vuorossa SuperStition. TDH Triple IPA. Kolme kovaa humalaa; Galaxy, Citra ja Mosaic sekä itselleni uusi NZ-humala Nectaron. Tölkitetty marraskuun alussa. Tuoksu ei ole TDH -tyylisesti voimakas ja hyökkäävän päällekäyvä, vaan hedelmäinen ja miellyttävä. Itseasiassa ei tämä tunnu edes DDH-tipalta. Maussa sentäs luonnetta löytyy jo enemmän. DDHn tai siis TDHn huomaa jo selvästi. Hapanta humalasoppaa ja tuo Nectaron tuo tähän selvästi lisää passionin happamuutta. Ei huono Triple ollenkaan, mutta hieman ehkä happaman yksipuolinen. Pidän silti siitä että panimot kokeilevat keitoissa uusia humalia. (Paitsi Sabroa ja Talusta🤮)

Post author: Paron1
Paron1
@ De BierTonne
2 years ago
3.9
Maukas ja mehuisa triplaipa. Joku pahvinen sivumaku tulee myös mukana ja hieman tiputtaa arvostelua.