Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
34 ratings
4.1
Petrosian
16.5% Imperial Stout
Scotch barrel aged imperial stout, with notes of chocolate and molasses.
Barrel aged

Reviews with text or photo

Post author: Sampppa
Sampppa
@ Alko Hämeenlinna Tiiriö
25 days ago
4.4
Jaahas jos sitä yhden yömyssyn ottaisi. 🥱😴 Noin reilun vuoden pitelin tätä tuolla kaapissa en kyllä tiiä miks. Ehkä ajattelin kypsytteleväni tätä. 😀 No nyt on hyvä aika vetäistä tämäkin kurkusta alas. Mausta löytyy kahvia, suklaata, tynnyriä sekä ehkä aavistuksen verran salmiakkia? Petollisen hyvin on alkoholi saatu hukattua tähän. Erittäin hitaaseen nautiskeluun todella toimivaa.

Post author: Harri Lehti
Harri Lehti
@ Gullinubbi
4 months ago
3.9
Aivan on maukasta. Hyvällä vaikutuksellaki.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ DeBiertonne.shop
9 months ago
4.2
Työviikon, salitreenin ja saunan jälkeen olutta. Tällä viikolla joutui tekemään kaksi lähityöpäivää ja altistui ihmiskontaktille. Tämän trauman unohdusta helpottamaan vähän vahvempaa imppi stoutia (16,5%)😂. Lisäksi oon tehnyt tällä viikolla vähän kovempaa voimatreeniä ja videot todisteeksi tulee instaan huomenna olkapäätreenin jälkeen. Mave 5x3 210 kg, penkki 5x3 130 kg, kyykky kahteen parhaaseen kolmoseen 160 kg. Kahden "kevyemmän" viikon päästä sitten uudelleen ja toivottavasti isommalla raudalla. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siinä käy beige utu. TUOKSU on pehmeän paahteisen maltainen, suklainen, kahvinen, vaniljainen ja viskinen. MAKU jatkuu mukavan pehmeää linjaa. Paahteista mallasta, hopeatoffeeta, suklaata, tammisuutta, vaniljaa ja viskiä. Tuo molassi taitaa maistua aika vahvasti tässä, mitä nyt samaa aromia ollut parissa muussakin samalla aineella maustetussa oluessa. Alkoholi näille prosenteille yllättävän hyvin piilossa, mutta uloshengityksessä haistaa ja maistaa, että ihan lasten tai nuorten aikuisten juomaa tämä ei ole. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja pehmeä. Nyt on hyvä slow sipper snookeria katsoessa! Toki Shoot-out pelimuotona tukisi jopa useampaa nopeammin kaadettavaa olutta. Miellyttävä kokonaisuus.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Alko Ympyrätalo
10 months ago
4.2
Pehmeä, vaniljainen ja suklaakahvinen. Perinteisempää imperial stouttia. Alkoholi tuntuu mukavan lämmittävältä.

Post author: Jeppe
Jeppe
10 months ago

Post author: Niko O
Niko O
@ Alko Helsinki keskusta Arkadia
10 months ago
4.2
Seuraava Buxtonin barrel masters sarjalainen, joka on jo hetken pyörinyt kaapissa. Olut on täysin mustaa, hyvin ohuella beigellä vaahtokerroksella. Tuoksu on hyvin maltainen, suklainen, tamminen, vaniljainen, viskinen, karamellinen, mausteinen, melassinen ja ehkä aivan aavistuksen savuinen. Runko on ehkä aavistuksen reippaan keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja makea. Mausta todellakin huomaa runsaan skottiviskitynnyröinnin karamellin, maltaiden, hunajan, tammen ja hennon savun ja hedelmäisyyden ansiosta. Näiden seasta tulee mukavan paljon tummaa suklaata, melassia, palanutta sokeria ja hieman saaristolaisleipää. Odotukset oli aika alhaalla tätä korkatessani, mutta loppupelissä kokonaisuus paljastuikin aika kivaksi. Tynnyriä riittää ja oluen pohjakin vaikuttas olleen aika kiva jo alunperin. Jos jotain toivoisin, niin runkoa olisi saanut olla enemmän, mutta muutenhan tässä on aika laadukas tapaus.

Post author: Dario R
Dario R
@ Alko Helsinki keskusta Arkadia
1 year ago
4.5

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ Alko Sokos, Lahti
1 year ago
4.8
Kahvia ja tynnyriä sekä tuoksussa että maussa. Suutuntuma oikein paksu ja maussa vivahteita kahviin, karamelliin ja suklaaseen - eli makea olut kyseessä. Maut hyvin tasapainossa ja kyllähän tässä on valmis jälkiruoka käsillä. Prosentteja löytyy mutta ei mausta kyllä huomaa. Lisää 🤤

Post author: Kepappi
Kepappi
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
3.9

Post author: muikku3
muikku3
@ Alko Arkadia
2 years ago
3.8
Saunan päälle shakkia Buxtonin Petrosian stoutin kanssa 😎🍻.Vähän kulunut leima mutta olisiko BB 31.12.22 🤔.Tämä versio on Skotti tynnyreissä lymyillyttä siis. Tuoksussa kevyttä melassisuutta,vähän ehkä omituisella maapähkinäisellä vivahteella🤔.Suklaisuutta myös löytyy hennommalla tammisella työnnöllä. Suutuntuma on kyllä jopa harmittavan ohkaista,maun keskivaiheilla jopa aavistuksen vetistäkin 😲.Oikeastaan tuntuu että tämä juoksee suun läpi.Maut ja miellyttävä lämmittävä alkoholin tunne seuraavat vain perässä.Suutuntumaa ei käytännössä edes ole 😅. Maun kohdalla asiat eivät onneksi ole aivan noin heikolla saralla 😅. Miellyttävän pehmeää Skotti whiskiä, maltaisemmalla tatsilla ja kepeän savuisemman verhon takaa kurkistavaa paahteisempaa suklaisuutta. Melassisuutta löytyy myös maun puolelta sellaisella,vähän rasvaisen tuntuisella palaneemman sokerisuuden paritanssilla. Jaa a vähän ristiriitainen tekele😅.Ihan hyvä mauiltansa,mutta melkoisen kehno runko raas rokottaa taasen melkoisesti.Toisaalta varmasti helpoimpia 16.5% tai edes yli 13% mitä tullut juotua 🤪😅🍻