Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
14 ratings
3.8
Dank Is Short for Danke
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Hel York
8 months ago
4.0
Hanasta. Ruokajuoma. Tuhti hedelmäinen neipa. Vallan mainio. Miellyttävä karvaan makeahko jälkimaku.

Post author: JSJ
JSJ
@ Hoptimaal
9 months ago
3.7

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hoptimaal
9 months ago
3.6
Hedelmää (sitä tropiikkia) ja sitten jotain jännää. Tekisi mieli sanoa, että hikeä, mutta ei niin pahaa. Semmoinen humalan pihkaisia oudolla tvistillä. Ei nouse parhaimmistoon, mutta ei huonokaan todella.

Post author: Mac
Mac
10 months ago
4.3

Post author: Andy T
Andy T
@ Cloudwater Brewing Manchester. UK
10 months ago
4.7
Really dank lush tasting beer

Post author: Karl G
Karl G
@ Cloudwater Brewery
11 months ago
4.9
Lovely fruity delicious and superb. I’d like a small amount of pine on the finish

Post author: Juovo
Juovo
@ De Struise Webshop
2 years ago
4.1
Pitkästä aikaa Cloudwateria tyydyttämään janoa, kohtalaisen tuore tapaus vielä eli noin seitsemän viikkoinen törppö. Lasia täyttämään valuu lähes samea, tasaisen paksu tuoremehun värinen olut. Vaahto on luonnonvalkoinen, tiukan sekakuplainen ja erittäin hyvin säilyvä pilvi. Tarttuu laskeutuessaan melko vahvasti lasin kylkiin vasta kaadettuna. Tuoksu on raikkaan ja hapokkaan hedelmäinen; ananasta, sitruunaa sekä mehuna että vastaraastettuna kuorena, greippiä ja aprikoosia. Tuore metsäinen männynneula ja pihkaisuus tekeytyvät varsin terävänä, mutta raikkaana. Humalaisuus on hyvin tuhtia, tuntuen potkua jopa nenässä. Karamellisyys on kirpeän potkaisevaa, luontaiseen kipakkaan yrttisyyteen johdattelevaa ja runsasta, ruohoisuus tuntuu viihtyvän näiden mukana. Vaalea maltaisuus onnistuu koko kattauksen alla tekemään itsestään jopa runsasta ja tukee kaikkia edellä. Maku on pehmeämpään ja syvempään puoleen vetäytyvä, unohtamatta silti tuoksun esittämiä odotuksia. Hedelmäisyyttä on ananaksesta, aprikoosista, persikasta ja happamammasta sitruunankuoresta sekä kuivasta greipistä. Havuisuus ottaa enemmän näkyvyyttä pitäen pihkaisuuden ja mäntyisyyden silti tuoreen alkukesäisenä. Ruohoisuus syventyy enemmän tuhdimmaksi ja humalaisuuden edellä vievään yrttisyyteen sekoittuvaksi. Vaalea karamellisyys on edelleen mukavan reilua, joskin tätä myötäilevää katkeroisuutta odotti enemmän, vaikka tuota on antoisasti. Vaalea mallasrunko toimii kuten tuoksulla. Jälkimaku hedelmäinen, pihkainen, humalainen ja kuivan sitruksinen, yrttinen. Suutuntuma keskitäyteläinen, puraiseva, keskihapokasta parempi, pitkään suussa pyörivä. Erittäin mieluisalla tavalla hyvin humalaisuuden elementtejä ja katkeroisuutta työstävä olut. Suutuntuma ehkä yllättää jännällä liukuvuudellaan, mutta jotenkin sen ymmärtää ja hyväksyy nimenomaan tämän oluen päämääräksi. Mikä jottei toistekin.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
2 years ago
4.1
Hedelmää, paljon hop burnia. Vahva havuinen jälkimaku.

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Craft Beer Lab
2 years ago
4.7
Le niveau est toujours très élevé avec eux en matière d'houblonnage, il y a une dominance herbacé sur celle-ci, tropical et avant tout hazy sur une longue mouthfeel. Le top.