Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
48 ratings
4.1
Coward (2021)
11.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout

Reviews with text or photo

Post author: NaeZae
NaeZae
2 months ago
4.1

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
7 months ago
4.2
Gradu on jo kirjoitettu, en jaksa kirjottaa enempää. Hyvää on.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Mikkeller Webshop
7 months ago
4.5
Edelleen hurjan hieno olut. Kaakaota, suklaakeksiä ja maapähkinävoita. Keskimakea, ei liian pastry.

Post author: Svimby
Svimby
@ Alko Verkkokauppa
7 months ago
4.8
No nyt on hyvä imppa, tässä on kaikki kohillaan. Seuraavaksi rikotaan sirppi ja vasara niin kaikki on hyvin😊

Post author: Sampppa
Sampppa
@ Alko Hämeenlinna Tiiriö
10 months ago
4.4
🤩 Nyt on kyllä hyvää 🤗 jälkiruokaa 🙂👍

Post author: Harala
Harala
@ Alko Verkkokauppa
1 year ago
4.7
Nestemäistä mämmiä maapähkinävoilla 😋

Post author: Jassu S
Jassu S
@ Alko Easton Helsinki
1 year ago
4.5
Tuoksuu tosi tummalle suklaalle. Maussa vahvana suklaa ja pähkinäinen toffee. Oivallinen jälkkäriolut. Yhtä enempää ei tarvitse. Jälkimakua voi nautiskella pitkään.

Post author: Toni B
Toni B
1 year ago
4.4

Post author: Eero J
Eero J
1 year ago
4.5
On tää kyllä sellasta herkkua et alta pois. Varmasti rateisin yellowin vielä korkeemmalle jos nyt joisin, mutta menee tämäkin ehottomasti top5 juotuihin oluisiin

Post author: Villema
Villema
1 year ago
4.3
Pitkästä aikaa semmonen olut, että on pakko vääntää arvio pidemmän kautta. Tämän pitäisi olla aika lailla samaa kampetta kuin suosikkiolueni Yellow Belly. Ulkonäkö (3 pistettä): - Pikimusta ja viskoosinen tuote. Pinnalla sormen levyinen, vaalean ruskeaan taittuva vaahto joka viipyilee kohtalaisen hyvin. Ei mitään moitittavaa. = 3 pistettä Tuoksu (12 pistettä): - Ei saakeli mikä flashback. Tuoksu on tismalleen sama kuin Yellow Bellyssä. Siitä löytyy täyteläistä pähkinävoita, kaakaota, paahtunutta kauraa, vaniljaa ja makeutta, joka muistuttaa oikeasti just uunista tulleita suklaakaurakeksejä. Loistava. = 12 pistettä Suutuntuma (5 pistettä): - paksu, tahmea ja täyteläisen kermainen. Lippuliu'un soisi olevan aavistuksen pehmeämpi, mutta kyllä nämä pojat vaan tämän homman osaavat. = 4 tähteä. Maku (20 pistettä): - alkuun selkeästi makeaa lakritsia, kuivaa, tummaa leipäisyyttä, marsipaania, pähkinää, siirappia, kahvilikööriä ja lopulta terävää nokisuutta. Yellow Bellyyn verrattuna huomattavasti kuivempi ja terävämpi. Kompleksinen ja maukas kokonaisuus, mutta se pieni makeus jää kiusallisesti uupumaan. = 16 pistettä Kokonaisvaikutelma (10 pistettä): - Kovat odotukset ehkä nostavat arviota hitusen yläkanttiin. Maku jää ikävästi pikkaisen vajaaksi. Todella hyvä ja monipuolinen olut, mutta omaan makuun hieman liian kuiva ja kitkerä. Seuraavaa erää odotellessa! = 8 pistettä Yhteensä 43 pistettä eli 4,3 tähteä!