Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
3 ratings
3.3
A Single Act of Kindness Sends Out Roots in All Directions
7.0% Stout

Reviews with text or photo

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
3.5
Työviikon, salin ja saunan päälle tällä kertaa vähän miedompaa olutta. Cloudwaterin 7% stout, joka nautitaan kevään ensimmäisenä kuistillajäähdyttelyoluena. Salitreenistä taas sen verran, että tämän jakson ensimmäinen raskas viikko ja kyykyssä kolmosia, joista "parhaseen" sarjaan 160kg, mutta uuden tekniikan hiomisen takia otin muut 150-155kg. Siihen päälle mm kutosia 130 kg safety barilla. Olueen... ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee luonnonvalkea vaahto. TUOKSU on hieman karvaan kylmäkahvinen, vaikka on suklaa-vanilja stout🤔. Nokea ja ehkä vähän tummaa suklaata ja vaniljaakin. MAKU... Kahvi kummittelee maussakin. On siinä nyt selvemmin tuota suklaatakin mukana, mutta vanilja esiintyy oikeastaan, vaan jälkimaussa taka-alalla. Lisänä kevyt paahteisen maltainen runko. Vähän ehkä kevyt ja ohut kyllä makumaailma. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja melko pehmeä. Vähän ehkä valju olut. Jättää pikkuisen kylmäksi. Toki vain 7%, mutta silti on tullut vahvempiakin teoksia näillä volteilla vastaan.

Post author: Manoncup
Manoncup
@ La Liquiderie
1 year ago
3.6
Cette collab, je ne pouvais pas passer à côté ! Un stout de soif ! Je m'attendais a plus de corps et c'est un peu aqueux, du coup ça glisse bien. On retrouve des notes de café, cacao et vanille sur la fin, assez classique mais toujours plaisant !

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Craft Beer Lab
2 years ago
3.8
Un début chocolaté bien noir pour cette stout avec peut-être de la vanille mais pas certain et une longueur grillé, le tout manque d'épaisseur je trouve.