Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
29 ratings
3.6
Paint the Stars
3.5% Berliner Weisse

Reviews with text or photo

Post author: hwæt
hwæt
@ K-Citymarket Ruoholahti
8 months ago
3.5
Aah, aivan mahtavaa kevyttä tammikuuhun sopivaa mustikkasoppaa vaniljakastikkeella.

Post author: Tero J
Tero J
@ K-Supermarket Kamppi
11 months ago
3.7
Mansikka mehua maustettuna vaniljalla😍

Post author: Olivier G
Olivier G
1 year ago
1.0
Fruits rouge. Pas du tout mon style

Post author: Louis L
Louis L
@ V and B Orléans
1 year ago
3.8
Très bonne acidité de fruits, on sent bien la mûre et le citron. Léger goût de vanille en fin de bouche qui adoucit les notes acides.

Post author: Sammy
Sammy
1 year ago
3.8

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
1 year ago
4.5
Erittäin pieni kuplainen punainen vaahto joka pysyy pitkään. Väri on intensiivisen punainen samea puolukka mehu. Häijy väri. Tuoksussa on tumma viinimarjaa, hapanta puolukkaa ja karpaloa, mansikkaa, vadelmaa. Aika röyhkeä tuoksu. Sanoisin että ottaa luulot pois. Saakelin raikas ja hapan tuoksu. Nyt lupaa hyvää. Maussa hapan mansikka, vadelma, punaviinimarja. Maku sekä tuoksu tuo mieleen Beaujolais Nouveau punkun. Nyt on kova tuote kun kyseessä on 3.5% Sour. Osta heti testiin jos tulee vastaan. Aika mukavan hapan tämä on. Ja lopuksi vielä Freddo Foxille iso käsi hienoista tölkeistä.

Post author: LENESOK
LENESOK
1 year ago
3.6
sympa le petit goût de vanille

Post author: Christopher O
Christopher O
1 year ago
4.4

Post author: Cyril P
Cyril P
1 year ago
3.5
Gros Samedi Dégust avec le poto 10ref au programme. 8 Une belle robe rougeâtre. En bouche le citron et la mure apportent de L'acidité, mais le tout est très vite équilibré par la douceur et la rondeur de la vanille.

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Salama Brewing
1 year ago
3.4
Espanjasta tärähtää ja itselle uusi panimo testiin. Mustaherukka, situuna ja vanilja Berliiner Weisse. Hieno tölkki👌 Tuoksu hapokas ja kirpeä sekä vähän etikkainen, ei mikään hirveän houkutteleva. Väri todella intensiivisen punainen ja samea. Suutuntuma suht täyteläinen ja paksu vaikka prossat vaan 3,5%. Maussa aika kirpeä lähtö joka taipuu pehmeämpään loppuliukuun. Joku vähän häiritsevä maku mikä oli tuoksussa myös.