Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12 ratings
3.8
Crocodile Tiers
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
3.9
Uusinta. Kuukauden varaston muuton tuplia. Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu ruohoinen ja sitruksinen. Maku kuiva sitruksinen, mangoa, appelsiinia, mandariinia, neulasta, ruohoa ja humalaa(9/3/21) Hyvä olut.

Post author: Juski
Juski
@ Beerdome
1 year ago
3.9
Eiliseltä lyhyttä tuomiota. Samean keltaista olutta. Tuoksu sitruksisen hapan ja aavistuksen sitrushedelmäisen karvas. Suutuntuma semi hiilihappoinen, semi täyteläinen & raikas. Maussa sitrusta, mangoa, yrttisyyttä, ruohoisuutta. Jälkimaussa makeutta ja happamuutta. Rapsakan maltillinen katkero. Mukavan raikas ja erittäin helposti juotava volteista huolimatta. Janojuomana oivallinen!

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
4.1
Välillä taas Deyaa. 9.3. tölkitettyä DIPAa, jossa Citraa, equanotia ja HBC 586:tta. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on makean hedelmäinen. Mandariinia, mango-melonijäätelöä, ananasta. Aika perus citrahuttua, mutta ihanan freshiä. MAKU jatkuu hedelmäisenä. Mandariinia, greippiä, mangoa, ananasta. Makeiden hedelmien aromeista huolimatta melko kuiva makumaailma. Jälkimaussa pieni mausteinen twisti, jonka lisäksi vähän humalaöljyisyyttä. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja melko pehmeä. Vähän jopa jauhoinen fiilis. Ei missään mielessä huono, vaan aika raikas ja maistuva. Ei tää kuitenkaan mitään maailman omaperäisintä ole, vaan aika perus Citravetoista dipaa, toki laadukasta ja siitä pisteet.

Post author: Andy B
Andy B
@ Honest Brew
1 year ago
4.0

Post author: Mac
Mac
1 year ago
4.5
Hoppy, Grassy, tropical, juicy and hazy. Great beer 🍻

Post author: JSJ
JSJ
@ Hoptimaal
1 year ago
4.2

Post author: Henri
Henri
@ Hoptimaal
1 year ago
4.5
Hedelmäinen ja raikas. Mukava humalointi.

Post author: Lasis
Lasis
@ To Øl
1 year ago
3.9
Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu ruohoinen ja sitruksinen. Maku kuiva sitruksinen, mangoa, appelsiinia, mandariinia, neulasta, ruohoa ja humalaa(9/3/21) Hyvä olut.

Post author: JTH
JTH
@ Ales & Brews
1 year ago
4.3

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Hoptimaal
1 year ago
4.3
Pitkästä aikaa Deyaa lasissa. Maaliskuun toisella viikolla tölkitetty NE DIPA. humaloitu Citralla, Ekuanotilla sekä HBC 586:lla. Melkoisen keltaista mehua lasissa, kermaisella valkoisella vaahtokukalla. Tuoksussa raikasta sitrushedelmää, papaijaa, mangoa ja kuivempaa ruohoisuutta. Maku on makean hedelmäinen; mangoa, guavaa ja melonia, mutta kuivattava ja raikas sitrus sekä ruohoisuus vastapainona. Suutuntuma on todella runsas, kermaisen pehmeä ja mehuisa, samalla raikas ja helposti juotava. Alkoholi pysyy piilossa. Omaan makuun hyvin istuva DIPA. Hedelmäinen makeus pysyi aisoissa, kokonaisuutena tuoreenoloinen ja tasapainoinen makupaletti.