Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
120 ratings
3.6
Devious Alpenstrasse
5.3% New England IPA / Hazy IPA

Reviews with text or photo

Post author: Lauri
Lauri
@ 5piste5
26 days ago
4.0
Hailakan ja maitomaisen keltaista ja hyvin sameaa. Runsas, isokuplainen ja nopeasti haihtuva vaahto. Tuoksu runsaan, makean, ja raikkaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, appelsiinia) sekä kirpakan sitruksinen. Maku runsaan ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passionhedelmää, appelsiinia), kirpakan ja kitkerähkön greippinen, kepeän tunkkainen ja käyneen sitruksinen (simamainen) sekä topakan humalaisen katkera ja poltteinen. Miellyttävät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, raikas ja hiilihappoinen. Maukkaan, raikkaan ja runsaan hedelmäinen olut, jossa pieni simamaisuus jää hieman häiritsemään muuten erinomaista makumaailmaa. Pitkä säilytysaika on varmasti osasyyllinen asiaan. Muuten todella hyvä olut (jälleen) ko. panimolta!

Post author: Kapteeni Suurleuka
Kapteeni Suurleuka
@ K-Market Väkevänkuja
8 months ago
1.5
Enpä ole aikoihin juonut näin pahaa olutta. Ihan aluksi hyvän maun vivahde, kuivaa kreippiä ja oluisuutta joka heti vaihtuu katkeroon ankaraan saippuaan. Suuhun jää paha maku pitkäksi aikaa. Hyi!

Post author: HooDee
HooDee
@ K-Market Jounin Kauppa
10 months ago
3.6
Maistui

Post author: Matti H
Matti H
@ K-Market Jounin Kauppa
10 months ago
3.6

Post author: Aah
Aah
11 months ago
5.0
Tuoksussa hedelmäisyyttä, appelsiinia ja greippiä. Suutuntuma kevyen hapokas, hieman vaahtoisa. Maussa tuhti hedelmäisyys, jälkimaussa miellyttävät katkerot. Kokonaisuus erittäin mehukas ja maukas.

Post author: Markus S
Markus S
@ K-Citymarket Seinäjoki Päivölä
1 year ago
3.5
Hienon samea, mutta kuitenkin puhdas keltainen väri. Nenän perusteella odotin hieman katkerampaa/kirpeämpää. Onnistunut ja miellyttävä kaikinpuolin. Jos seuraavalla Pien-kaappi visiitillä vielä tarjolla, niin mahdollisesti maistan uudestaan.

Post author: Viltzu
Viltzu
@ K-Supermarket Lasihytti
1 year ago
3.5
Tölkitetty 3.7.21. Oikein maukasta ja pehmeää kauppavahvuista. Hieman jää kaipaamaan tuhdimpaa suutuntumaa ja hieman intensiivisempää humalointia...

Post author: Velho5
Velho5
@ K-market Metsäkulma
1 year ago
3.4
Ananasta, veriappelsiinia, greippiä, hieman trooppista hedelmää. Kivan mehuisa ja pehmeä suussa. Katkerot jylläävät jälkimaussa enemmän. Kivan juotavaa 👍

Post author: Amppu
Amppu
1 year ago
3.7

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ K-Citymarket Ruoholahti
1 year ago
3.4
FrauGeuberin ja Pien Brewingin yhteistyönä syntynyt Hazy Sessio IPA, Devious Alpenstrasse. Sumea, mehumaisen kellertävä olut, jolla tuoksussa sitruunaa ja greippiä. Maku hieman happama, melkeinpä keskiasteisen katkera, runko keskitäyteläinen, suutuntuma kuivahko ja pehmeä, hiilihapot kirpeät. Kuivemman, katkeramman ja sitrusmaisemman suunnan moderni IPA maitokauppavahvuudessa. Mukavaa vaihtelua hedelmäisemmän suunnan vastaaviin.