Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ryewine Rhum Barrel Aged 9.5%, Kimito Brewing, Finland
21 notes
3.6
Ryewine Rhum Barrel Aged
9.5% Barley Wine
Vieillie en fût

Avis

Post author: Max2
Max2
6 months ago
Ryewine Rhum Barrel Aged, Finland
3.9
Olut kaatuu lasiin tummanruskeana jättäen niukan pitkään kestävän vaahdon. Tuoksu hyvin romminen. Tuoksussa myös rusinaa/luumua ja syvää paahteisuutta. Maku lähtee alkuun vahvalla rommin maulla. Jatkuu luumuisella makeudella. Ruis antaa särmää/runkoa hyvin alkoholi ei puske liikaa läpi lähinnä lämmittää. Ihan yllätyin miten pehmeä maku tässä oli ja maut tuki todella hyvin toisiaan 😋👌 todella hyvä erinlainen vahva olut.

Post author: Thyy
Thyy
@ Kimito Brewing
9 months ago
Ryewine Rhum Barrel Aged, Finland
3.8
Olut on väriltään tummanruskea ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on romminen, luumuinen, sekä makeahko tuoksu Maku on romminen, maltainen, karamellinen, luumuinen sekä kypsän hedelmäinen. Rommin maku maistuu paljon sekä alkoholin polte tulee lievästi suuhun. Enemmän itse pidin tästä Kemiton normaalista Ryewinestä kuin tästä rommi versiosta. Ei tämä huono ole varsinkin, jos pidät rommin mausta.   Sopii makean jälkiruoan, voimakkaiden juustojen, suklaaherkkujen seuraksi tai ihan vain nautiskelujuomana.

Post author: TiiZei U
TiiZei U
@ Alko Seinäjoki Prisma
11 months ago
4.1

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
1 year ago
Ryewine Rhum Barrel Aged, Finland
3.9
Imelää rukiisuutta ja rommia rynnyristä, pehmeästi. Tahmea on. Hyväksikin väitän. Muistiin, enemmän rommitynnyröityjä pittää juuva.

Post author: Jeppe
Jeppe
1 year ago
Ryewine Rhum Barrel Aged, Finland

Post author: Petri H
Petri H
1 year ago
3.6

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Kimito Brewing
1 year ago
Ryewine Rhum Barrel Aged, Finland
3.5
🇫🇴⚽️🇸🇳 Luumuisen mämminen jossa hiukan rommin tuntua on tuoksu. Ensipuraisu on rukiisen mämminen sekä hennosti maistaa rommisuuden. Suullisen edetessä rupee rommisuus tulemaan esiin todella paljon, mutta kuitenkin hyvin pysyen vain taustalla. Karamellin makeus yhdessä rukiisen luumuisen aromin sekä rommin kanssa on maku jokaa makunystyröihisi. Mistäköhän tuo makeus ilmestyi, mutta hyvä lisä tuoden minusta hyvää aromia sekä jotenkin sellainen kirsikka kakun päälle. Lämmetä sai kyllä pitkän tovin että sai tästä oluesta kaiken irti. PE 1.1.25

Post author: Jone
Jone
@ Alko Seinäjoki Prisma
1 year ago
3.7

Post author: Micko
Micko
2 years ago
3.8

Post author: Hauki
Hauki
2 years ago
3.8
Juu hyvää!Rommirusinaa aikuisille. Vahvan rommiarominen ,mukavan alkoholinen herkku.