Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
10 Watt Moon 4.5%, Verdant Brewing Co., England
30 arviota
3.6
10 Watt Moon
4.5% Pale Ale - New England
To complete the moon line up here's the dreamy hop combo of Citra and Strata in a sessionable 4.5% pale ale that's packed with hop depth and punch that belies its small stature.
Humalat: Citra, Strata

Arviot

Post author: Jonny B
Jonny B
3 months ago
3.9

Post author: Bobby B Smooth
Bobby B Smooth
9 months ago
10 Watt Moon, England
3.9

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
11 months ago
10 Watt Moon, England
4.2
Kirkkaan ja kevyen maitomaisen keltaista ja sameaa. Kepoinen ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu raikkaan, makeahkon ja runsaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, passionhedelmää, appelsiinia) sekä kirpakan sitruksinen. Maku maukkaan, kepeän, raikkaan ja makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, appelsiinia, mangoa, passionhedelmää), kepeän ja kirpakan sitruksinen, maltillisen ja kitkerähkön greippinen, hieman tunkkainen ja ruohoinen sekä topakan humalaisen katkera ja poltteinen. Oikein hyvät, raikkaat ja tasapainoiset, vaikkakin melko kepeät maut. Suutuntuma on kepeähkö ja hiilihappoinen. Mukavan hedelmäinen ja raikas, jopa limpparimainen olut. Hieno kesäjuoma!

Post author: Jouni M
Jouni M
@ Crafters
1 year ago
3.8

Post author: Johan B
Johan B
@ Glasbanken
1 year ago
10 Watt Moon, England
3.8
Aroma: Citrusy with a tropical touch. Smells really nice! Taste: Citrus, a touch of mango, pineapple and melon. Some light herbal notes as well. It tastes nice and hoppy. The 4,5% ABV makes it a bit too light for a better grade.

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Les Cuves De Fauve
1 year ago
10 Watt Moon, England
4.3
Belle pale ale, crémeuse et aérienne avec la levure, la verdant touch. Du bon.

Post author: Jyri H
Jyri H
@ K-Supermarket Lehmus
1 year ago
10 Watt Moon, England
3.3

Post author: McEnroe
McEnroe
@ K-Citymarket Kolmisoppi
1 year ago
10 Watt Moon, England
4.0
Aijjai, tsatsatsa kun lykästi Kolmisopen oluthyllyllä. Sieltähän se Verdantti tupsahti nenään eteen kuin taivaan lahjana. Ja jumalaista lientähän tämä on!🤙

Post author: Hege
Hege
@ K-Citymarket Kolmisoppi
1 year ago
10 Watt Moon, England
3.6
Keltaista olutta. Muodosti kolmen sormen paksuisen höttöisen vaahdon. Mukavan trooppishedelmäinen, sitruksinen ja kuivahumalainen tuoksu. Keskitäyteläinen suutuntuma. Kevyesti suuta piikittelevä hiilihappoisuus. Sitruksinen, kuivahumalainen ja kevyen trooppishedelmäinen maultaan. Lopussa lempeää greippisyyttä. Ihan pätevää juotavaa edelleen vaikka onkin ollut jo sen verran pitkään tölkissä, ettei ole enää täydessä iskussa.

Post author: Otso K
Otso K
@ K-Citymarket Kolmisoppi
1 year ago
10 Watt Moon, England
3.0
Yksi sotaharjoitus taas takana ja muutama päivä ennen seuraavaa. Otetaan Verdant sauna- ja samalla synttäriolueksi! Tosi kevyt, kuivakka ja sitrusvetoinen olut jossa on kuitenkin sopivissa määrin tasapainoisuutta. Vähän tuntuu, että näin elokuussa tölkitettynä humalien paras terä on hiipunut. Ei pahemmin virhemakuja kuitenkaan.