Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Blackjack 16.0%, NanoPruul, Estonia
9 notes
2.8
Blackjack
16.0% Imperial Stout
Darker than night, stronger than knight when the full moon rises the Blackjack comes to fight.
IBU : 20
Vieillie en fût

Avis

Post author: Juovo
Juovo
@ CityAlko Pärnu
8 months ago
Blackjack, Estonia
2.3
Toinen estonialainen perään, rommitynnyrikypsytetty Nanopruul kuulostaa kivalta. Lets see, onko myös. Lasiin kaatuu musta olut, joka valon edessä antaa kuitenkin kauniin burgundin lävitseen. Vaahtoa ei käytännössä muodostu ollenkaan. Hyvin eleetön olut lasissa, jättää häilyvän öljyisen jäljen perään. Tuoksu on ehdan paahteinen, mallastus hakee kahvipavun ja suklaan kautta hienon asetelman lämpimälle kaakaoiselle pohjalle. Rommitynnyrin pohjalta on lipsahtanut mukaan tiukkaakin viinaa, lämmin kookoksinen ja erittäin tiukat luumu ja rusina pukkaavat maailmalle hyvin syvän vedon. Karhunvatukkainen, hilloisen variksenmarjainen, semisti katajanmarjainen olemus on runsas, mutta halutessaan kaukana sfääreistä, mielenkiintoinen puoli. Mallastus on siellä jossain, selkeänä mutta sekoittuen vahvaan höyryyn lasin yllä. Maku jatkaa edelleen aika tiukalla linjalla, prosentit hieman meinaavat kääntyä väärälle puolelle heti miellyttävyyden suhteen - not so good, pitkään aikaan ei tätä ole ilmennyt vastaan. Paahteisuutta on maltaalta ja rommilta, mutta nyt aukenee tuo tuoksun ylimalkainen vahvuus; ei ole balanssissa. Ylikypsää hedelmäisyyttä on reilusti, marjaisuuskin on suoraan hillovalmista ja työntää vatukkaisen, hieman metsäpohjaa kuopivan mausteisuudenkin esiin. Katajainen kapsahdus on liiankin voimakas, ei sovi enää olutmaailmaan. Jälkimaku haastava, paahteisuutta ja hedelmäisyyttä, alkoholi tappaa makuja. Suutuntuma viinainen, maltainen mutta liukuva, epämiellyttävä. Tekis mieli sanoa paljon hyvää, mutta ei taas ollenkaan. Tynnyri ei tehnyt yhtään hyvää tälle oluelle, päinvastoin pilasi. Maistuu suoraansanottuna Stoutilla kyllästetylle rommipaukulle, balanssi on todella huono.

Post author: Wotanik
Wotanik
@ Estonian Craft Beer Club
1 year ago
2.6

Post author: Tanja
Tanja
@ Koht Õllepood
2 years ago
Blackjack, Estonia
2.0
Mustaa, hyvin niukalla vaahdolla. Tuoksu täyteläinen ja makeahko. Maultaan kuiva ja kitkerä, rommia ja kitkerää kahvia. Voltit pysyvät täysin jemmassa, muuta hyvää ei sitten löydykkään.

Post author: Lasse K
Lasse K
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.4
0,33 pullo. ECBC. Ohkaisen oloinen. Kuivakan karvas maku. Vähän ryhtiä olisin kaivannut.

Post author: Parru
Parru
2 years ago
2.4

Post author: Miko
Miko
2 years ago
2.3

Post author: Clarkson
Clarkson
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.4
Onhan topakka olut. Vahva kuin iso-arska, Potkua kuin bruce leen potkussa leukaperiin, Tällä vois lämmittää vaikka omakotitalon...

Post author: Toni
Toni
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.0
Tumma ja tuhti Stout olut. Alkoholi maistuu hieman läpi. Ok olut